Wij zijn sinds 1987 speciaalbier!

Wij zijn sinds 1987 speciaalbier!
7 december 2017 CRAFT

Wij zijn speciaalbier. Dat zijn wij al sinds 1987, of daaromtrent, toen wij als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland smokkelden. Inmiddels komt het bier legaal de grens over, halen we het uit veel meer landen en laten we heel Europa ervan meegenieten.

Wij zijn speciaalbier. Of dat nu uit Nederland komt of uit andere landen. Want ook met Nederlandse brouwerijen werken wij samen. Veel daarvan zijn CRAFT leden. En ook van die bieren laten we heel Europa – en soms zelfs landen ver daarbuiten – meegenieten.

Wij zijn speciaalbier, en voor wie ons nog niet kent: wij zijn ook al jaren dé perfecte partner voor de horeca, retail, groothandel en slijterij. Waarom dan, hoe dan? Zo dan:

  • Wij hebben meer dan 30 jaar bierervaring, passie voor bier en nagenoeg onbegrensde bierkennis;
  • Binnen ons team hebben wij een zytholoog en twee handenvol StiBON-Doemens gecertificeerde bier sommeliers, plus talloze StiBON niveau 1 en 2 alumni. Zeker in Nederland hebben wij daarmee de grootste hoeveelheid ‘bierkenners’ in huis;
  • Wij helpen (gratis!) met een objectieve blik bij het samenstellen en optimaliseren van de bierkaart in de horeca en de schapindeling bij de slijter en retailer. Waarbij wij natuurlijk ook aan onze ‘eigen’ merken denken;
  • Met onze bierkunde bieden wij onze partners unieke ‘Bier aan tafel’-kennis om het rendement en de algemene bierbeleving te verhogen;
  • Wij verzorgen (gratis) training van personeel, zowel voor horeca, retail en groothandel als voor brouwerijen.

Wij zijn speciaalbier. En daarom vinden wij het belangrijk om bierinitiatieven te ondersteunen. Zeker als die initiatieven erop gericht zijn om de kennis over, passie voor en kwaliteit van ‘ons’ bier te verhogen. Vandaar dat wij CRAFT een warm hart toedragen. Vandaar dat wij de leden van CRAFT een warm hart toedragen.

Wij zijn speciaalbier. Wil jij weten of, en zo ja, wat wij voor jou kunnen betekenen? Vraag het ons! Spreek ons vandaag nog aan: er loopt een handjevol Bier&cO’ers op deze tweede editie van Dutch CRAFT Beer Conference. Wil je het later vragen? Dat kan natuurlijk ook. Stuur een mailtje naar info@bierenco.nl, bel ons op 020 – 480 2000 of loop gewoon eens binnen op kantoor: Sarphatistraat 600 in Amsterdam. Vinden we leuk!

Wij zijn speciaalbier. En jij bent dat ook. Namens Bier&cO wensen wij jou een fantastische, leerzame, inspirerende en succesvolle Dutch CRAFT Beer Conference toe. Blijf ontdekken. Blijf genieten!

Bier&cO
Sarphatistraat 600
1018 AV Amsterdam
+31 20 480 2000
info@bierenco.nl
www.bierenco.nl