Week van het Nederlandse Bier verplaatst naar 1 t/m 11 oktober 2020

Week van het Nederlandse Bier verplaatst naar 1 t/m 11 oktober 2020
23 maart 2020 CRAFT

Week van het Nederlandse Bier verplaatst naar 1 t/m 11 oktober 2020

Het zijn uitzonderlijke tijden waar wij in onze samenleving momenteel mee te maken hebben. Als brouwers hebben jullie direct te maken met de enorme impact van de afgekondigde maatregelen. In deze bizarre en onzekere tijd hebben wij als bestuur van de Stichting Week van het Nederlandse Bier het besluit genomen om de gehele Week te verplaatsen naar de eerste week van oktober. Dit doen wij met veel pijn in ons hart, maar het bestuur is van mening dat de volksgezondheid nu prioriteit nummer één is. De bierevenementen die plaats zouden vinden van 14 tot 24 mei worden verschoven naar de eerste week van oktober (1 tot 11 oktober 2020). In deze week in het najaar zullen wij als organisatie samen met onze partners er dan ook alles aan doen om de Week van het Nederlandse Bier in oktober groots te maken en daarmee alle hardwerkende ondernemers een hart onder de riem te steken.

Programma Week van het Nederlandse Bier – najaar 2020

– 1 oktober – officiële opening van de Week van het Nederlandse Bier
– 1, 2 en 3 oktober – Nederlands Bierproeffestival in Den Haag
– 1 t/m 11 oktober – Nederlandse Brouwerijdagen
– 1 t/m 11 oktober – Week van het Nederlandse Bier: Brouwerijen, horecaondernemingen, slijterijen en andere organisaties door het hele land organiseren bieractiviteiten

Ik wens jullie heel veel sterkte en succes in deze onzekere tijd.

Dyann van Alderen
Voorzitter Week NL Bier

Dit najaar zullen wij samen met onze partners alsnog een programma vol biergerelateerde activiteiten aan bieden om Nederlandse bier op de kaart te zetten. Ook voor horecaondernemers en bierbrouwers zijn dit zware tijden en we gaan er dan ook alles aan doen om de Week van het Nederlandse Bier in oktober groots te maken en daarmee deze hardwerkende ondernemers een hart onder de riem te steken!

Dus markeer alvast in je agenda: 1 t/m 11 oktober | 9e editie van de Week van het Nederlandse Bier.

Meer over de Week van het Nederlandse Bier