Themabijeenkomst & Voorjaarsvergadering | juni 2020

De voorjaarsvergadering verplaatsen we in verband met het Coronavirus van woensdag 29 april naar een nader te bepalen datum in juni.

De voorjaarsvergadering vindt dit jaar plaats bij VEGA Meet- en regeltechniek in Amersfoort. Als geassocieerd lid van CRAFT stelt VEGA hiervoor haar locatie in Amersfoort beschikbaar. Het bedrijf uit Amersfoort maakt deel uit van de internationale VEGA Grieshaber groep die richt zich op instrumentatie voor niveaumetingen, procesdruk en monstername-apparatuur.

De voorjaarsvergadering combineren we traditiegetrouw met een themabijeenkomst. Het eerste deel van de bijeenkomst wordt ingevuld door VEGA.

Grip op je brouwproces met niveau- en drukmeting

Wil je ook een hoge opbrengst van stabiele en hoge kwaliteit leveren? Of je nu een kleine of een middelgrote brouwerij hebt, met het oog op de toekomst wordt het een steeds grotere uitdaging om je productieproces consistent te beheersen. Tegelijkertijd worden de eisen, die gesteld worden aan het eindproduct, steeds hoger. Om verzekerd te zijn van een stabiele en hoge kwaliteit is het belangrijk om “grip te hebben op je productieproces”. Dat is precies waar deze themabijeenkomst over gaat.

In de bijeenkomst richt VEGA zich op drie onderdelen die binnen de meet- en regeltechniek van belang zijn: niveau, druk en schakel spelen door het gehele brouwproces een kritische rol. Ook wordt de brouwer geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen op dit vlak en is er een boeiende hands-on workshop waar je kan ervaren en proeven welke meerwaarde het biedt voor jouw brouwproces.

>>> Bekijk hier de animatie van de rol van meet- en regeltechniek in de brouwerij 

Programma 
10.30-12.30 uur – Grip op je brouwproces met niveau- en drukmeting
12.30-13.30 uur – Lunch
13.30-15.30 uur – Voorjaarsvergadering
15.30-16.30 uur – Afsluitende borrel


Locatie
VEGA Meet- en Regeltechniek
Arnhemseweg 213-2
3817 CG AMERSFOORT

 

Stukken
De vergaderstukken worden later op deze pagina beschikbaar gesteld.

 

Aanmeldformulier Themabijeenkomst en/of Voorjaarsvergadering | juni 2020

In verband met de aantallen voor catering e.d. is het van belang vooraf duidelijk te hebben aan welk onderdeel je deelneemt. Je kan dit middels het onderstaande formulier duidelijk doorgeven. NB: Kom je met meerdere personen dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!
  • Let op! De ledenvergadering is alleen toegankelijk voor reguliere leden (brouwerijen). Bij de themabijeenkomst of de afsluitende borrel zijn ook geassocieerde leden van harte welkom. Aanmelden voor alleen de afsluitende borrel is niet nodig.