Themabijeenkomst & Voorjaarsvergadering | 16 april 2019

Onze voor- en najaarsvergadering organiseren we altijd op een locatie van een van onze leden. Dit jaar vindt de voorjaarsvergadering plaats op dinsdag 16 april bij Brouwerij Frontaal. Brouwerij Frontaal is een jonge innovatieve brouwerij uit Breda. Om uit te breiden zijn ze onlangs verhuisd naar de Faam: een oude snoepfabriek centraal gelegen in Breda. De brouwerij en proeflokaal staan in het hart van de Faam, op de plek van de oude productieruimte en de koelruimtes van de snoepfabriek.

Programma 
15.30-16.00 uur – Ontvangst met koffie en thee
16.00-18.00 uur – Themabijeenkomst ‘De toekomst van craftbier’
18.00-19.00 uur – Diner
19.00-21.00 uur – Ledenvergadering
21.00-22.00 uur – Afsluitende borrel

Themabijeenkomst ‘De toekomst van craftbier’ door Rick Kempen
Het zijn roerige tijden in Bierland, zoveel is zeker. Geweldig craftbier is in overvloed verkrijgbaar en er komt nog meer aan. Bierliefhebbers wanen zich in Walhalla en brouwerijen maken dansjes. Of zouden we ons zorgen moeten maken en zijn we het hoogtepunt gepasseerd? Het zijn in elk geval interessante tijden.

Voorafgaand aan de ledenvergadering neemt Rick Kempen ons mee naar de huidige en toekomstige staat van craftbier. Wat zijn succesfactoren en wat zijn de valkuilen? In deze deels interactieve sessie proberen we op dit soort vragen een antwoord te krijgen. Het eerste uur bestaat uit een presentatie door Rick Kempen, na een korte break gaan we het gesprek met elkaar aan. Het bestuur grijpt de uitkomst van deze sessie aan om  de verenigingskoers te verscherpen. De aanwezigheid van veel leden is dus gewenst!

Rick Kempen is bierambassadeur bij Bier&cO, gediplomeerd biersommelier en biercolumnist bij verschillende media. Rick Kempen deelt met ons zijn kennis en enthousiasme over bier en werpt een blik op de toekomst.

Adres
Brouwerij Frontaal
Liniestraat 29
4816 BG Breda

Stukken
De vergaderstukken worden later op deze pagina beschikbaar gesteld.

Aanmeldformulier Themabijeenkomst en/of Najaarsvergadering | 7 november 2019

In verband met de aantallen voor catering e.d. is het van belang vooraf duidelijk te hebben aan welk onderdeel je deelneemt. Je kan dit middels het onderstaande formulier duidelijk doorgeven. NB: Kom je met meerdere personen dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!
  • Let op! De ledenvergadering is alleen toegankelijk voor reguliere leden (brouwerijen). Bij de themabijeenkomst of de afsluitende borrel zijn ook geassocieerde leden van harte welkom. Aanmelden voor alleen de afsluitende borrel is niet nodig.