Uitnodiging eerste Craft College op 28 mei 2021

Uitnodiging eerste Craft College op 28 mei 2021
18 mei 2021 CRAFT

Op vrijdag 28 mei van 15.00-16.00 uur vezorgt Joeri De Maere van Biomerieux het allereerste CRAFT College! Deze sessie gaat over detectie van smaakbedervers in bier. Het College start om 15:00 uur.

Smaakbedervers zijn micro-organismen die zich in jouw brouwerij kunnen bevinden en het eindproduct kunnen besmetten. Met de huidige groei van het ambachtelijke bier, is het dan ook belangrijk om op dit risico van besmetting te controleren en detecteren. Zo blijf je als brouwer meester over de kwaliteit van jouw product.

Dit webinar zal een overzicht geven van de meest voorkomende smaakbedervers in bier en hoe men deze snel kan detecteren.

De presentatie wordt verzorgd door Joeri De Maere, werkzaam bij bioMérieux. De firma bioMérieux is gespecialiseerd in microbiologie sinds de tijd van Louis Pasteur.
Door zijn verleden als ingenieur in brouwerij projecten is het voor hem gemakkelijk om de link te leggen tussen labo resultaten en de mogelijke gevolgen op de brouwerij vloer.

Aanmelden kan via het aanmeldfomulier op onze website. Wanneer je je hebt aangemeld ontvang je 1 dag voor het College de inloggegevens.

Wij hopen alvast op jullie voltallige aanwezigheid.