Samen zetten wij bier op de kaart!

Samen zetten wij bier op de kaart!
16 maart 2020 CRAFT

De Nederlandse Brouwerijdagen 2020

CRAFT organiseert samen met een aantal andere partijen jaarlijks de Week van het Nederlandse Bier. In de week van 14 tot en met 24 mei maakt de consument kennis met de verrassende diversiteit aan smaken van eigen bodem. Elf dagen lang worden door het hele land proeverijen, rondleidingen, bierdiners en vele andere activiteiten georganiseerd. Onderdeel van de Week van het Nederlandse Bier zijn de Nederlandse Brouwerijdagen. Bierbrouwerijen en proeflokalen zetten hun deuren open voor publiek en bieden een kijkje achter de schermen door middel van demonstraties, rondleidingen, proeverijen en presentaties.

In 2019 gaven maar liefst meer dan 100 brouwerijen een kijkje achter de schermen tijdens de Nederlandse Brouwerijdagen. Ben jij dit jaar ook van de partij? Dan zetten we samen bier op de kaart!

Alle bierbrouwers in Nederland, groot of klein en met of zonder eigen ketels, kunnen deelnemen aan de Nederlandse Brouwerijdagen. Dit doe je door jouw brouwerij open te stellen voor publiek en je aan te melden op de website www.weekvanhetnederlandsebier.nl. Naast openstelling kun je ervoor kiezen geïnteresseerden ook door middel van een activiteit kennis te laten maken met jouw bier. Organiseer bijvoorbeeld een brouwworkshop, tap-take-over, proeverij, rondleiding of presentatie.

Voordelen van meedoen
We willen van de negende editie van de Week van het Nederlandse Bier een groot succes maken. Doe je mee aan deze ode aan het Nederlandse Bier, dan zetten wij ons in om jouw brouwerij en activiteit(en) onder de aandacht te brengen. Je wordt zichtbaar op de website www.weekvanhetnederlandsebier.nl en op onze socials. Daarnaast nemen we contact op met landelijke en lokale media en zorgen we er waar mogelijk voor dat jouw bedrijfsnaam wordt genoemd.

Zelf kun je ook bijdragen aan het succes. Niet alleen door mee te doen, maar ook door samen te werken met andere restaurants, cafés, slijterijen en brouwerijen in jouw stad. Hoe groter het programma is, hoe meer aandacht het zal krijgen. Zo zetten we samen bier op de kaart!

Meld je hier gratis activiteit aan!

Wil je meedoen en ben je op zoek naar inspiratie? Download de toolkit voor handige tips & tricks!