REMINDER | nog een paar dagen met korting naar DCBC 2020

REMINDER | nog een paar dagen met korting naar DCBC 2020
10 december 2019 CRAFT

Het is bijna zover!
Nog ruim 1 maand tot de 4e Dutch Craft Beer Conference (DCBC)! Alleen deze week kun je nog aanmelden met korting. Mis het niet.

Op dinsdag 21 januari 2020 is ons jaarlijkse congres. Gedurende deze dag praten we je bij over product, kwaliteit, marketing/sales en management van craft bier en brouwerijen. Zo ben je na dit congres weer helemaal op de hoogte van alle vernieuwingen, alle gadgets, de toekomst van ons vak én van de wet- en regelgeving.

Wat is er te doen?
Je kunt meedoen in interactieve workshops over onder andere het duurzaamste brouwhuis, alcoholvrij bier, toevoegen van additieven en lokale- en wereldwijde trends. Doe mee met de paneldiscussie over de ontwikkelingen in de branche, geleid door Ronald Giphart. Kom luisteren naar keynote presentaties van Ina Verstl en Rick Kempen. Het beloofd een prachtige dag te worden! Je vindt het hele programma op onze website.

Waarom wil jij hier bij zijn?
Omdat je gedurende dit congres allemaal vakgenoten spreekt, jij je programma zelf kunt samenstellen met voor jou interessante (inter)actieve workshops en op de beursvloer tientallen leveranciers van brouwproducten en -diensten kunt bezoeken.

Krijg jij ook korting?
Zowel leden als niet leden van CRAFT ontvangen 20 euro korting bij aanmelding voor 15 december 2019. Deze korting geldt niet voor het studententarief. Leden van CRAFT ontvangen ook nog een extra korting van 100 euro op hun registratietarief.

Kijk hier voor het programma, de aanmeldmogelijkheid of het laatste nieuws.