Programma & Sprekers

Programma & Sprekers

Gedurende de dag kunnen bezoekers allerlei kleinere workshops volgen die plaatsvinden in diverse lokalen. Er zijn veel verschillende workshops. Van interactieve tot meer informatieve sessies. Je volgt precies die workshops die voor jou interessant zijn en gaat naar huis met direct toepasbare kennis.

Tientallen leveranciers van brouwproducten en –diensten presenteren zich op de beurs, hebben interessante aanbiedingen en helpen je graag met specifieke vragen. De beurs is gedurende de gehele dag te bezoeken. Nieuwsgierig welke leveranciers deze editie aanwezig zijn? Bekijk onze sponsorpagina.

Programma 9 mei (sociaal programma)

De middag en avond vóór de Dutch Craft Beer Conference organiseert CRAFT een sociaal programma voor geïnteresseerde deelnemers aan het congres.

Tijdens dit event genieten we van een bierproeverij en rondleiding bij brouwerij De Leckere in Utrecht, maken we een mooie Stadswandeling langs de grachten en Middeleeuwse brouwerijen onder leiding van een gids, waarna we afsluiten met een heerlijk bier-spijs diner bij Taplokaal Gist. Download hier het sociaal programma.

Programma 10 mei

09.15-11.15
11.15-14.15
14.15-16.15
Amsterdam
16.15-18.45
Amsterdam
09:15 - 10:00
Ontvangst en registratie
10:00 - 10:15
Opening door dagvoorzitter Anniek Pheifer en CRAFT voorzitter Jos Oostendorp
Opening door dagvoorzitter Anniek Pheifer en CRAFT voorzitter Jos Oostendorp image
Anniek Pheifer
Actrice bij Nobel Acting
10:15 - 11:00
Keynote: Samuel Levie – Ondernemen

The Worst Story
Wat begon als een uit de hand gelopen hobby bracht ons op een weg over Italiaanse bergpaden, door Toscaanse heuvels, langs kleinschalige ambachtslieden en giga bedrijven. Ik leerde over de mooie kanten van ons voedselsysteem, maar ook over de donkere. Ik zag hoe we anders moeten gaan consumeren voor de toekomst. Ik neem jullie mee in mijn verhaal over vriendschap, ambacht, voedselcultuur en hoe je dat allemaal in een worst stopt!

Keynote: Samuel Levie – Ondernemen image
Samuel Levie
Worstenmaker bij Brandt & Levie, columnist bij Het Parool, co-founder van Food Cabinet en auteur van verschillende kookboeken
10:01
Marketing & sales – Kirsten Jassies

Proost op je Insta!
Hoe kun je Instagram inzetten zodat het je daadwerkelijk iets oplevert? Doelen stellen, influencers inzetten en bedenken welke contentvormen nou werken voor nieuwe volgers en welke voor interactie (en moet ik Reels maken?) Aan de slag met een gedegen Instagramstrategie!

Marketing & sales – Kirsten Jassies image
Kirsten Jassies
Social media expert bij justK
11:15 - 12:00
Duurzaamheid – Eric Odewald

Why Organic – een uitdagende bierreis

  • waarom wij biologische brouwen
  • biologisch en de marktreis
  • voordelen en nadelen van biologisch bier brouwen
  • een nieuwe duurzame brouwerij
  • al 25 jaar een avontuur
Duurzaamheid – Eric Odewald image
Eric Odewald
Chief Beer Officer en sommelier - De Leckere bv
11:15 - 12:00
Kwaliteit – Domingo Jans & Gerlinde van Santen

HACCP in de brouwerij; hoe gaan we dat praktisch aanpakken?
In de presentatie gaan Domingo en Gerlinde in op de wettelijke verplichting om voedselveilige producten te maken, waaronder ook bier. Kort wordt de achtergrond behandeld, maar de focus zal vooral liggen op de manier waarop een kleine brouwer zelf aan de vereisten kan voldoen, op een zo makkelijk mogelijke manier.

Kwaliteit – Domingo Jans & Gerlinde van Santen image
Gerlinde van Santen
Adviseur bij HAS Hogeschool
11:15 - 12:00
Stainless steel keg rental – Sponsorsessie Kegstar
James Bleakley – Kegstar
General Manager, Kegstar Europe
Shweta Panicker – Kegstar
Kegsperience and Operations Manager, Kegstar Netherlands
11:15 - 12:00
Mobile Skid Solution – Sponsorsessie Donaldson

Donaldson‘s Modular Skids are designed for point-of-use filtration of process and ingredient liquids to meet the filtration requirements of the food and beverage industry. A Modular Skid consists of one or more filtration stages, ranging from prefiltration to final filtation. The Skids come with premounted valves and manometer and are available in different sizes, according to the number of filter elements in place. A connec-tion to a Clean In Place (CIP) system is easily possible .

About Donaldson
For over 100 years, we have helped solve some of the world’s most complex filtration challenges. We are driven to provide solutions to our customers; motivated to do our best work; and committed to doing the right thing in business and community.

Mobile Skid Solution – Sponsorsessie Donaldson image
Roberto Melchiorri – Donaldson
11:15 - 12:00
Kwaliteit – Richard Rushby & Lizze Verkooijen (EN/NL)

Quality is a Craft you can Master
For many of our customers, Craft and Quality are synonymous. As the craft beer market matures, quality has begun, as in many industries before, to play a defining part in how customers differentiate between breweries and potentially other beverages. In our session we will discuss the reasons why craft breweries often do not implement quality assurance until it is too late and the potential impacts. We outline how you can implement quality assurance in your brewery affordably to reduce waste, improve efficiency and underscore your commitment to quality to you end consumers.

Kwaliteit – Richard Rushby & Lizze Verkooijen (EN/NL) image
Richard Rushby & Lizze Verkoooijen
Founding director of SG Papertronics & Beer-O-Meter
11:15 - 12:00
Brouwen – Stephen Grigg

Yeast Counting for Beginners
Providing an appropriate number of healthy yeast cells to your wort is of utmost importance in ensuring healthy fermentation. A healthy fermentation in turn ensures strong attenuation, limits off-flavors, and promotes batch to batch consistency. If your brewery propagates or re-pitches yeast, being able to perform a cell count is essential in calculating batch pitch rates. In addition, cell counting can be useful when addressing issues such as stuck or poorly-attenuating fermentation. In this talk we will introduce the hows and whys of simple microscope-based cell counting, including yeast viability checks. The talk will include an eyes-on cell counting workshop at the microscope.
This talk is aimed at people with practical brewing experience and know-how but little to no experience with microscopy or microbiology techniques.

Stephen Grigg
Founder Brouwerij de Kromme Haring
11:15 - 12:00
Ondernemen – Paneldiscussie

Groeipijn – welke pijnen heb je doorstaan om te komen waar je nu staat
Michel Ordeman, Roel Buckens, Ronald van de Streek onder leiding van Henri Reuchlin (Coordinator Stibon bieropleiding)

Ondernemen – Paneldiscussie image
Michel Ordeman
CEO Jopen BV
Ondernemen – Paneldiscussie image
Roel Buckens
Eigenaar en brouwer Brouwerij Frontaal
Henri Reuchlin
Coordinator Stibon bieropleiding
12:15 - 13:00
Een zorgeloze administratie doe je zo! – Sponsorsessie Douano

Elke brouwerij krijgt te maken met heel wat administratie. Hoe kies je de oplossing die het best bij je past, nu en op langere termijn?



Douano vereenvoudigt de administratie in jouw brouwerij met gebruiksvriendelijke software en gepersonaliseerde ondersteuning

Een zorgeloze administratie doe je zo! – Sponsorsessie Douano image
Laurens Roelens – Douano
12:15 - 13:00
Marketing & sales – Kirsten Jassies

Proost op je Insta!
Hoe kun je Instagram inzetten zodat het je daadwerkelijk iets oplevert? Doelen stellen, influencers inzetten en bedenken welke contentvormen nou werken voor nieuwe volgers en welke voor interactie (en moet ik Reels maken?) Aan de slag met een gedegen Instagramstrategie!

Marketing & sales – Kirsten Jassies image
Kirsten Jassies
Social media expert bij justK
12:15 - 13:00
Kwaliteit – Arvid Bergström

Hoe proef je bier met een ‘foutje’?
Bieren kunnen vele aroma’s, smaken en geuren bevatten. Vele zijn gewenst, sommige zijn niet gewenst. Of wel gewenst maar niet in deze bierstijl. Hoe proef je bier? Hoe herken je een ongewenste smaakafwijking? Wat is deze smaakafwijking en hoe komt dit in mijn bier ? De presentatie gaat niet over hoe voorkom je, maar over hoe herken je een afwijking.
Met wie kom jij leren proeven?

Kwaliteit – Arvid Bergström image
Arvid Bergström
Internationaal Biersommelier en docent bij StiBON
12:15 - 13:00
Groei verder met GEA – Sponsorsessie GEA
Een separator kan het verschil maken om het maximale uit je brouwerij te halen. Van een traditionele Belgische Dubbel tot een IPA, of zelfs een kruising tussen verschillende stijlen. De Nederlandse craft brouwers blinken uit in diversiteit. Je streeft naar bier met karakter, met een unieke smaak die de ingrediënten van het bier tot hun recht laten komen, maar wilt ook het maximale uit je onderneming halen. Met een separator haal je tot 30% meer uit je brouwerij en win je 5 tot 10 procent meer bier uit dezelfde batch met minder inspanning, energie en werkuren.

Een separator en een goede afvullijn dragen ook bij aan de smaak en kwaliteit van het bier, dat ondervonden reeds meerdere brouwerijen. Tijdens deze presentatie zoomen we in op het gebruik van een separator en vertellen we meer over het afvullen van bier in flessen en blik.

GEA is een van ’s werelds grootste leveranciers van systemen en componenten aan de voedingsmiddelen-, dranken- en farmaceutische industrie. De oplossingen en services van GEA verbeteren de efficiëntie en duurzaamheid van productieprocessen over de hele wereld en dragen aanzienlijk bij aan de vermindering van CO2-uitstoot, plasticgebruik en voedselverspilling.

Edwin Telgenkamp en Joost Barneveld
12:15 - 13:00
Duurzaamheid – Willem van Waesberghe

Waterbesparingen in een brouwerij
Pils bestaat 93% uit water, maar een moderne, grote brouwerij gebruikt ongeveer 3 hl water voor 1 hl bier. Hoe zit dat bij kleinere brouwerijen? Ik ga niet eindeloos getallen vergelijken, maar vooral tips en overwegingen geven om je waterverbruik te verminderen.

Duurzaamheid – Willem van Waesberghe image
Willem van Waesberghe
Global Master Brewer at Heineken Company
12:15 - 13:00
Ondernemen – Jerry Vermeire

Een analytische blik op de Nederlandse craft biermarkt
Tijdens deze sessie zullen we met een analytische bril op (vooruit)kijken naar de Nederlandse markt voor craft bier: de verwachte ontwikkelingen in de komende jaren, het concurrentie landschap en welke kansen & bedreigingen zijn er voor de craft brouwer.

Daarnaast zullen we analyseren hoe succesvolle brouwers zich onderscheiden binnen het drukke concurrentielandschap, hoe zijn hun bedrijfseconomische waarde hebben weten te vergroten en bespreken wat de craft brouwers die van ‘good’ naar ‘great’ willen gaan hiervan zouden kunnen leren.

Met de sessie hoop ik middels een zakelijk perspectief op de markt, nieuwe inzichten te kunnen bieden voor de brouwers in ontwikkeling. Mocht je hier interesse in hebben, heet ik je van harte welkom op 10 mei!

Ondernemen – Jerry Vermeire image
Jerry Vermeire
Consultant bij Accuracy
12:15 - 13:00
Een wetenschappelijke ‘-omics’ benadering van problemen in het bier brouw proces. Partners gezocht! – Avans Hogeschool

Een wetenschappelijke ‘-omics’ benadering van problemen in het bier brouw proces. Partners gezocht!

Moderne analyseapparatuur zoals massaspectrometers, zijn in staat om gehaltes van honderden inhoudsstoffen in zeer korte tijd te bepalen en zo metabole processen (zoals vergisting) nauwkeurig te volgen. Ook het sequencen van DNA om te bepalen met welke micro-organismen (gisten, bacteriën) of planten (hop) we te maken hebben, is tegenwoordig voor iedereen bereikbaar. Het vraagt echter specifieke kennis om van deze complexe data bruikbare informatie te maken waarop beslissingen gebaseerd kunnen worden. In deze presentatie wordt een overzicht gegeven van deze moderne technieken en de manier waarop deze tot nieuwe inzichten kunnen leiden. Het lectoraat ATLS van Avans Hogeschool zoekt partners die met deze ‘-omics’ technologie in een gesubsidieerd project hedendaagse problemen in het brouwproces willen aanpakken.

Jos Brouwers
Docent bij Lectoraat Analysetechnieken in de Life Sciences (ATLS) | Academie voor Technologie van Gezondheid en Milieu | Avans Hogeschool
13:15 - 14:00
Pall’s Solutions for filtration and quality control – the perfect match for craft breweries – Sponsorsessie Pall Corporation
Beer quality is a top priority for producers and consumers. The brewing process must meet high standards for preserving the unmistakable taste, flavor, purity and freshness of a brew.
Pall is renowned for continuously advancing technological innovation to continuously improve product quality and microbial stability.
In our presentation, ‘Pall’s Solutions for filtration and quality control – the perfect match for craft breweries’ you’ll learn:
  • Innovative solutions ensuring optimal bright beer quailty and beer stability for craft brewers
  • How spoilage can impact the brewing industry
  • The new fast, easy, flexible, and reliable Pall GeneDisc method enabling to guarantee absence of spoilage bacteria or yeast in beer samples
  • How to discriminate dead cells or DNA contaminants from real beer spoilage.
Pall Corporartion – Beer Filtration and Stabilization for Tasteful Results. The beer-making process must meet high standards for preserving the unmistakable taste, flavor, purity and freshness of a particular brew, by creating that unique taste and maintaining uniformity of flavor from bottle to bottle, from brewery to brewery and from brand to brand. Pall is renowned for continuously advancing technological innovation. Always at the cutting-edge, Pall products safeguard quality and preserve product integrity. With these powerful tools, you can continuously improve product quality and yield.
Pall’s Solutions for filtration and quality control – the perfect match for craft breweries – Sponsorsessie Pall Corporation image
Eric Samuels – Pall Corporation
13:15 - 14:00
Creative Malts – The Future of Brewing – Sponsorsessie Belgomalt

How can creative brewers take their recipes from good to great? It starts with the raw materials!
At Belgomalt, we know that brewers have a hunger for extensive recipe options in the brewhouse. With Belgomalt’s new range of specialty malts – the Creative Series Infusion Collection, we have taken malt possibilities to a new level.
Created by infusing raw barley with diverse and seasonal ingredients, our infusion malts transverse the spectrum of complexity. Encompassing all of the usual amazing malt aromas and flavours, coupled with unparalleled depth stemming from biotransformation-driven endosperm modification, we’re proud to create a synergy between our core-business of malting and our lust for creativity.
Layer your recipes even more. The future of malt has arrived.

 

Bij Belgomalt geloven we in de kracht van de korte keten. Landbouw en landbouwers spelen een cruciale rol in ons huidige en toekomstige leven. Wij erkennen dit en proberen onze landbouwers zo goed mogelijk te ondersteunen. Mouten zit in ons bloed. We doen het al een hele tijd. Met succes. Maar we zijn nog niet tevreden. Wij willen vooruitkijken en nieuwe mouten maken die de bierdrinkers van de volgende generatie geboeid zullen houden. De bierbelevenis staat centraal!

Creative Malts – The Future of Brewing – Sponsorsessie Belgomalt image
Cristal Peck & Irina Bolat – Belgomalt
Cristal Peck – Brewmaster – Malt specialist Belgomalt-Boortmalt
13:15 - 14:00
Brouwen – Ulrike Genz

The History of Berliner Weisse and Schneeeules take on it.
A short overview over Berliner Weisse its history, unique features and what Schneeeule is doing to bring it back.

Brouwen – Ulrike Genz image
Ulrike Genz
Founder and brewer of Schneeeule brewery
13:15 - 14:00
Kwaliteit – Gertjan van der Haas

Stikstof! Een goed alternatief voor CO2 binnen uw brouwproces.
Het brouwen van bier vergt in de praktijk het nodige vakmanschap. Elke stap in het brouwproces draagt bij aan de unieke eigenschappen van het bier. Stikstof kan een uitkomst bieden in verschillende stappen van het brouwproces. Zo kan bij het voorspannen en separeren stikstof in de brouwerij worden gebruikt in plaats van CO2. Met behulp van een stikstofgenerator generen we stikstof on-site waardoor je nooit mee een lege fles of tank hebt. Dit levert hetzelfde resultaat, maar tegen lagere kosten en met een groter gemak.

Kwaliteit – Gertjan van der Haas image
Gertjan van der Haas
Strategic Account Manager bij Presscon BV
13:15 - 14:00
Brouwen – Stefan Duurkoop & Wietse Postma

Brouwen met een MEURA mash Filter
Bier brouwen met een Meura filter is in Nederland niet veel voorkomend, maar heeft ontzettend veel voordelen ten opzichte van traditioneel brouwen met een filterkuip. Wietse van Brouwerij Homeland en Stefan van Stadsbrouwerij Wageningen zullen in deze presentatie de voordelen van het brouwen met een Meura filter bespreken

Brouwen – Stefan Duurkoop & Wietse Postma image
Stefan Duurkoop
Brouwer bij Stadsbrouwerij Wageningen
Brouwen – Stefan Duurkoop & Wietse Postma image
Wietse Postma
Brouwer bij Brouwerij Homeland
13:15 - 14:00
Kwaliteit – Arvid Bergström

Hoe proef je bier met een ‘foutje’?
Bieren kunnen vele aroma’s, smaken en geuren bevatten. Vele zijn gewenst, sommige zijn niet gewenst. Of wel gewenst maar niet in deze bierstijl. Hoe proef je bier? Hoe herken je een ongewenste smaakafwijking? Wat is deze smaakafwijking en hoe komt dit in mijn bier ? De presentatie gaat niet over hoe voorkom je, maar over hoe herken je een afwijking.
Met wie kom jij leren proeven?

Kwaliteit – Arvid Bergström image
Arvid Bergström
Internationaal Biersommelier en docent bij StiBON
13:15 - 14:00
Ondernemen – Maurice Diks

Van Niets naar iets!
Van Niets naar Iets beschrijft de reis die de Tesselaar Familiebrouwerij aan het maken is en hoe je van een plan op papier, naar een levensvatbare brouwerij kan komen. De vele manieren die er zijn door mijn bril bekeken komen kort aan bod. Ook de eerder door mij gebouwde brouwerij op Texel zou een inspiratie kunnen zijn?

Ondernemen – Maurice Diks image
Maurice Diks
Eigenaar Tesselaar Familiebrouwerij Diks
14:15 - 15:00
Keynote: Chris Bruijnes – Duurzaamheid

Cheers to Sustainable Packaging

Keynote: Chris Bruijnes – Duurzaamheid image
Chris Bruijnes
Algemeen Directeur van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV)
15:30 - 16:15
Optimaliseer uw brouwproces – Sponsorsessie Heproflex BV
Waarom is een goede “slangmanagement” esentieel in het brouwproces. Welke materialen en montagemethoden zijn toegestaan voor een veilig en optimaal gebruik Hoe worden de slangen geassembleerd, getest en gecertificeerd.
Heproflex BV | Heleon Group is leverancier van high tec proces componenten voor voedingsmiddelen – farmaceutische en speciale industrie.
Optimaliseer uw brouwproces – Sponsorsessie Heproflex BV image
Eugene Burgers – Heproflex BV | Heleon Group
15:30 - 16:15
Eigen water; om meerdere redenen een verstandige keuze – Sponsorsessie Remon Waterbehandeling

Bij deze presentatie wordt u meegenomen in de mogelijkheden voor het aanleggen van een eigen watervoorziening voor brouwwater. Door deze voorziening kan u tegen veel lagere kosten water oppompen, vaak uit de zelfde laag als het drinkwaterbedrijf bij u in de buurt. Hierdoor verlaagt de productiekosten van uw product.
Er zal aandacht zijn voor het gehele project, van boormelding tot servicebeurt. Tevens worden diverse voorbeelden besproken. Zoals Fortuna Vlieland, De Leckere en brouwerij Lindeboom.

 

 

 

 

Remon Waterbehandeling is al sinds 1979 leverancier van waterbronnen, waterbehandelingsapparatuur, en complete drink- en proceswatervoorzieningen. Alle grootwaterverbruikers in Nederland zijn voor ons potentiele klanten. Denk aan Industrie, tuinbouw, agro, voedselverwerkende industrie, brouwerijen, etc. Tevens heeft Remon meer dan 40 monteurs onderweg voor het onderhouden van ca 25000 waterbehandelingsinstallaties.

Eigen water; om meerdere redenen een verstandige keuze – Sponsorsessie Remon Waterbehandeling image
Cristijn de Vin – Remon Waterbehandeling
15:30 - 16:15
Brewing low alcohol beer and new emerging beer styles – Sponsorsessie Fermentis by Lesaffre
In the presentation we will show how yeast(s) for different beer styles are selected based on evaluation of the fermentation and sensory profiles with focus on Low alcohol beer and Italian grape ale (IGA), one of the new emerging beer styles.

 

Fermentis is a business unit of the Lesaffre Group, a global key player in yeast & fermentation and all its applications for over 160 years. Fermentis is an expert in beverage fermentation. Its range of products and services covers all professional requirements for everyone working in the world of beer, wine, cider, spirits and other fermented beverages. At Fermentis, supporting creativity is a priority. Innovation, quality, service, dependability and sustainability are our key drivers to support the fermented beverage industry.

15:30 - 16:15
Brouwen – Cok Volgering & Frederik van Lynden van Sandenburg

Het runnen van een (contract)brouwerij; de strijd tussen kwaliteit, schaalgrootte en kostprijs
In de craftbier wereld zijn de begrippen kwaliteit, schaalgrootte en kostprijs vaak nog meer dan in andere productiebedrijven essentieel. Zonder hoge en constante kwaliteit van het product is onderscheidenheid in de markt onmogelijk en voor het bereiken en monitoren van die hoge constante kwaliteit zijn relatief grote investeringen nodig in productiemiddelen en controleapparatuur. Zoals in het woord “craft” opgesloten, zijn de meeste spelers in deze wereld ambachtelijke en relatief kleine ondernemingen. De combinatie van een beperkte schaalgrootte en grote investeringen resulteert in een hoge kostprijs en de combinatie van de hoge kostprijs en zeer beperkte prijselasticiteit van de markt resulteert in lage winstgevendheid. De schaalgrootte van de individuele craftbrouwerij zal beperkt blijven, zelfs moeten blijven om eer aan te doen aan het begrip “craft”. De sleutel tot een hogere winstgevendheid is samenwerking.

Brouwen – Cok Volgering & Frederik van Lynden van Sandenburg image
Cok Volgering en Frederik van Lynden van Sandenburg
De Loonbrouwerij
15:30 - 16:15
Kwaliteit – Arvid Bergström

Hoe proef je bier met een ‘foutje’?
Bieren kunnen vele aroma’s, smaken en geuren bevatten. Vele zijn gewenst, sommige zijn niet gewenst. Of wel gewenst maar niet in deze bierstijl. Hoe proef je bier? Hoe herken je een ongewenste smaakafwijking? Wat is deze smaakafwijking en hoe komt dit in mijn bier ? De presentatie gaat niet over hoe voorkom je, maar over hoe herken je een afwijking.
Met wie kom jij leren proeven?

Kwaliteit – Arvid Bergström image
Arvid Bergström
Internationaal Biersommelier en docent bij StiBON
15:30 - 16:15
Ondernemen – Andries de Groen

Fundraising
During this session Andries will talk about:
– Ins and outs of fundraising,
– Fundraising plan & FOMO
– The hurdles to take
– Follow through after fundraising

Ondernemen – Andries de Groen image
Andries de Groen
CEO Grainli
15:30 - 16:15
Duurzaamheid – Christiaan Hamminga
Opzet 20L Fustenpool NL – Kostenbesparend, duurzaam, hoge kwaliteit en op basis van bewezen concept.

Deelname aan de Fustenpool NL kan voor veel brouwers interessant zijn ivm:

Lage en constante kosten voor de langere termijn, geen investeringen, duurzame oplossing, korte logistieke stromen en deelname in een coöperatieve pool zonder winstoogmerk.
Christiaan Hamminga
Directeur Dranken Palletbeheer Nederland - DPB
16:30 - 17:00
Paneldiscussie Good to Great
Paneldiscussie Good to Great image
Andries de Groen
CEO Grainli
Paneldiscussie Good to Great image
Ulrike Genz
Founder and brewer of Schneeeule brewery
Paneldiscussie Good to Great image
Michel Ordeman
CEO Jopen BV
Paneldiscussie Good to Great image
Paul Diterwich
Wijntransport BV
17:30 - 19:00
Netwerkborrel
Select date to see events.