Overige evenementen

De agenda vermeldt evenementen die voor onze leden relevant kunnen zijn.

Agenda
 • Week van het Nederlandse Bier, 23 mei 2024 (08:00-00:00)
  De Week van het Nederlandse Bier is bij uitstek het moment om ons prachtige product onder de aandacht te brengen van de consumenten. Dit jaar vindt de Week van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei plaats. De Week is een initiatief van CRAFT en Nederlandse Brouwers en vindt dit jaar voor de 11e keer plaats.
  11e Week van het Nederlandse Bier
  Het is verleden jaar goed bevallen om alle activiteiten geconcentreerd op een beperkt aantal dagen te laten plaatsvinden. De Week telt daarom dit jaar ook weer 4 dagen en wel van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei. Kort maar krachtig. Door alles zoveel mogelijk in het laatste weekend van mei te organiseren, hopen we zoveel mogelijk bierliefhebbers te bereiken.
  Opening Week
  De Week wordt geopend op donderdag 23 mei. Anders dan voorgaande jaren, dit keer niet in Den Haag tijdens het Nederlandse Bierproeffestival maar elders in Nederland. Hoe en waar we het gaan doen, laten we nog weten.
  Nederlandse Bierproeffestival
  Het Nederlands Bierproeffestival opent de deuren van de Haagse Grote Kerk dit keer op vrijdagmiddag 24 mei. De deuren gaan dicht op zondag aan het eind van de middag. Dit is anders dan voorgaande edities maar hiermee geven we gehoor aan het verzoek van velen, brouwers en bezoekers.
  Nederland Bierproeffestival: standhouder
  Brouwerijen kunnen zich tot en meet 10 maart aanstaande aanmelden als standhouder voor het NL Bierproeffestival. Aanmelden is mogelijk via deze link. Hier vind je ook alle informatie. In de week van 20 maart wordt bekendgemaakt welke brouwererijen aan het festival kunnen deelnemen.
  Activiteiten
  De Week biedt een mooie kans om bestaande relaties uit te nodigen. Maar zeker ook om nieuwe gasten en klanten te bereiken. Ook dit jaar hopen we dat veel brouwerijen hun deuren openen voor het publiek, voor proeverijen en allerlei andere activiteiten zoals wandeltochten. Dit kan van donderdag 23 tot en met zondag 26 mei. Brouwerijen die activiteiten organiseren zijn te vinden op de website van de Weekl.
  Deze activiteiten kun je aanmelden via activiteit aanmelden (weekvanhetnederlandsebier.nl)
  De aangemelde activiteiten worden op de website van de Week vermeld. Via een (social) media campagne wordt dit vervolgens breed onder de aandacht gebracht. De brouwerijen die activiteiten aanmelden voorzien we van communicatiemiddelen zodat je zelf ook uw eigen (social) mediakanalen kunt inzetten om uw activiteiten te promoten.
  Vragen
  Voor vragen, ideeën en suggesties kun je mailen naar: info@weekvanhetnederlandsebier.nl.
  We zien uit naar een mooie Week met vele activiteiten!