The Money Game – Dit is het moment om je aan te sluiten!

Enige tijd geleden is CRAFT een project gestart onder de prikkelende naam The Money Game. Dit project heeft als doel om de leden van CRAFT meer inzicht te geven in de financiële performance van hun bedrijf.

Via de bundeling van gegevens van zoveel mogelijk brouwerijen wordt er een benchmark gecreëerd. Daaraan kun jij als brouwer afmeten hoe jouw brouwerij er voor staat ten opzichte van vergelijkbare brouwerijen. Waar doe je het goed? Waar laat je geld liggen? Waar moet je op focussen? The Money Game maakt dit inzichtelijk!

In de nieuwsbrief, op de website en op de Dutch Craft Beer Conference hebben we onze leden aangemoedigd om deel te nemen. Maar wat werkt beter dan een directe oproep van Koen Overeem, bestuurslid bij CRAFT voor Kennis & Innovatie en natuurlijk de man van Rock City in Amersfoort?! Check dit uit:

 

Deelnemen is eenvoudig en zo gedaan, terwijl het beoogde resultaat zeer waardevol is voor jou. Lees de mailing die op 28 februari jl. is verstuurd naar alle leden en sluit je direct aan bij dit unieke initiatief. Samen op weg naar een nog professionelere brouwerijenbranche!

Geen mailing gehad? Neem contact op!

Geen lid? Word het nu!