Koop nu je tickets voor het Nederlands Bierproeffestival 2022

Ons geduld is twee jaar zwaar op de proef gesteld. We hopen dat die moeilijke tijd definitief achter ons ligt. We kijken positief vooruit.

Het is dan ook de hoogste tijd om de bierdrinker weer volop te laten genieten van de rijkdom aan bieren die Nederland rijk is. Alle reden om het Nederlands Bierproeffestival weer te organiseren. Dit festival vormt traditioneel de opening van de Week van het Nederlandse Bier.

Het Nederlands Bierproeffestival 2022 vindt van donderdag 19 mei tot en met zaterdag 21 mei plaats in de vertrouwde omgeving van de Grote Kerk in Den Haag. Drie dagen lang presenteren dan ruim 40 Nederlandse brouwerijen meer dan 250 bieren. Op die dagen kunnen bierdrinkers volop gaan genieten van de heerlijkste Nederlandse bieren en met de brouwers daarvan in gesprek gaan.

Tijdens het altijd druk bezochte festival kunnen de bezoekers de mooie wereld van het Nederlandse bier ervaren! Ze kunnen kennismaken met de grote diversiteit aan Nederlandse bieren, tijdens masterclasses en van aanwezige brouwmeesters leren de bezoekers over de verschillende bierstijlen en het brouwproces. En bij de foodstands kunnen bezoekers mooie bier en foodcombinaties proeven.

Openingstijden

Donderdag 19 mei van 18.00-22.00 uur
Vrijdag 20 mei van 16.00-22.00 uur
Zaterdagmiddag 21 mei van 13.00-17.00 uur
Zaterdagavond 21 mei van 18.00-22.00 uur

Ticket bestellen

Je ticket voor het Nederlands Bierproeffestival 2022 bestel je op de Week van het Nederlandse Bier.