Fruitlife geassocieerd lid van CRAFT

Onze geassocieerde leden zijn stuk voor stuk leveranciers die investeren in een duurzame relatie met de branche en onze leden en leden van CRAFT exclusieve voordelen bieden. Zo nu en dan stellen wij een van hen aan jullie voor. Deze keer is dit Fruitlife uit Babberich.

Fruitlife is het merk van Van Es Foods International (1971) en levert bevroren fruit en fruitpurees aan patissiers, (banket)bakkers, ijsbereiders, horeca, saladebereiders, cateraars, industriële gebruikers en natuurlijk ook aan Bierbrouwers.

In een eigen vrieshuis in Babberich hebben ze meer dan 36 soorten fruit en 65 varianten fruitpuree op voorraad. Voor Bierbrouwers die nadenken over het brouwen van Fruitbier zijn dus zeker interessant. Met de kennis van fruit en smaak combinaties kwordt actief meegedacht over nieuw te brouwen Fruitbier. Verpakken en produceren vindt plaats op een eigen productielocatie in Babberich. Alle nodige controles en certificaten zijn in huis om de benodigde kwaliteit te waarborgen.

Inspiratie biedt Fruitlife op elke schaal. Voor elke gebruiker/verwerker is er een passende oplossing en advies. Bekijk de pagina van Fruitlife in de leveranciersdirectory om contact op te nemen voor een vrijblijvend (smaak)advies of voor het leveren van monsters voor jouw Fruitbier.

De CRAFT directory

Een van de lastige zaken om je brouwerij draaiende te houden is het vinden van betrouwbare leveranciers. Sinds kort heeft CRAFT daarom een leveranciersdirectory in het leven geroepen. Zie het als een ‘Gouden Gids’ waarin toeleveranciers zijn opgenomen die ervoor hebben gekozen om onze vereniging met een geassocieerd lidmaatschap te steunen. Het zijn stuk voor stuk leveranciers die investeren in een duurzame relatie met de branche en onze leden. Verschillende leveranciers bieden bovendien exclusieve ledenvoordelen aan.

Dus ben je op zoek naar een geschikte leverancier van een product of dienst? Neem dan snel een kijkje in de directory. Het aanbod van leveranciers in de directory groeit overigens nog elke dag.

Bekijk de directory