Eshuis organiseert event over sustainable verpakkingen

We beginnen het jaar goed met ons exclusieve sustainable event op 23 januari 2020. Een belangrijk onderwerp die een steeds grotere rol speelt in het (bedrijfs)leven.

Als bierbrouwer ben je wellicht al wel duurzaam bezig en krijgt het bierbostel een tweede leven als diervoeding of dienst het als basis voor een heerlijk brood. Er zijn nog meer duurzame stappen te zetten, denk bijvoorbeeld aan de verpakking.

Van een verpakking naar een duurzame verpakking. Waar moet je beginnen en welke stappen moeten worden gezet? Deze vragen gaan wij, samen met onze partners, beantwoorden op het event.

Samen met het KIDV, Petpower en UPF, richten we ons volledig op de verduurzaming van verpakkingen. Naast verschillende presentaties, geven wij ook graag een kijkje achter de schermen met een rondleiding op onze productielocatie.

Wil je aanwezig zijn op dit event? Stuur een e-mail naar webstore@eshuis.nl, er is nog een aantal extra plekken beschikbaar. Het is sowieso mogelijk om de presentaties te ontvangen na het event.