Eshuis hoofdsponsor Dutch Craft Beer Conference 2020

Met trots kondigen we hierbij aan dat Eshuis opnieuw hoofdsponsor is van de Dutch craft Beer Conference. Eshuis is de partij waar brouwerijen eenvoudig online bieretiketten kunnen bestellen.

Eshuis uit Dalfsen laat al sinds 1891 producten en merken van hun beste kant zien met verpakkingen en etiketten die opvallen en verrassen in de schappen. Kwaliteit, service en advies staan voorop. Eshuis blijft innoveren en heeft sinds 3 juni jl. de vernieuwde webshop voor etiketten gelanceerd. En dit is uiteraard ook zeer interessant voor vele bierbrouwers in Nederland, met name voor de kleinere en beginnende brouwers.

Met dit slimme online bestelsysteem kunnen onder andere bierbrouwers in slechts een paar stappen en met enkele klikken hun etiket samenstellen en bestellen. “De webshop voorziet vooral in de behoefte van kleine bedrijven en startups: eenvoudig en snel etiketten bestellen in kleinere oplages”, aldus Peter Overbeek CEO Eshuis.

Geen gedoe en snelheid

Wat kun je verwachten? Ga zelf maar eens kijken en je herkent een webshop voor het online samenstellen en bestellen van diverse etiketten op rol. Je kunt op elk gewenst moment een bestelling plaatsen, ook buiten kantoortijden. Je ziet meteen de prijzen en weet waar je aan toe bent. Je hebt dus geen offerte (en lange wachttijd) nodig. Daarnaast kun je gebruik maken van een online editor, waarmee je het artwork meteen kunt uploaden en goedkeuren. Je hebt de keuze uit zes verschillende materialen en diverse afwerkingen.

En dit alles wordt geleverd binnen 1, 3 of 5 werkdagen. En als je van te voren eerst wilt weten waar je aan toe bent kun je de materialen/samples gratis aanvragen. “Geen gedoe, niet lang wachten en meteen weten waar je aan toe bent. Daar houden we van en onze klanten ook”, aldus Marije Hulzebosch, E-commerce manager Eshuis.

Eshuis hoofdsponsor tijdens de Craft Brew Conference

Naast eenvoudig online etiketten bestellen kun je bij Eshuis ook terecht voor shrink sleeves om blik of can. Samen met hun partner CanxLab is Eshuis ook te vinden op de beurs tijdens de Dutch Craft Beer conference en laten ze je de laatste ontwikkelingen zien op het gebied van bierverpakkingen. Wil je alvast inspiratie opdoen? Eshuis publiceert geregeld blogs over opvallende bierverpakkingen. Lees het hier: https://www.eshuis.nl/inspiratie-voor-bierbrouwers.