Dutch CRAFT Beer Conference 2021 in beeld
Online editie 2021 – een terugblik

Control room Dutch CRAFT Beer Conference 2021
Dit jaar was er vanwege COVID-19 geen fysiek CRAFT congres, maar we hebben er alles aan gedaan om van deze jubileumeditie iets bijzonders te maken! Dit jaar stonden we met een online bijeenkomst stil bij vijf jaar Dutch CRAFT Beer Conference. Juist in deze tijd vonden wij dit van belang.
De online editie vond plaats op woensdag 21 april van 9 tot 17 uur. Tijden de conference werd teruggeblikt op het bijzondere jaar dat achter ons ligt. Mooie inhoudelijke presentaties werden gedurende de dag afgewisseld met interessante plenaire sessies en vermaak. Hieronder zijn de presentaties terug te vinden en kan de conference integraal worden teruggekeken.
Presentaties 2021
Ronald van Doorn – Microbiologie
Jos Haeck – Craft mout als grondstof voor craftbier in 2021: trends en ontwikkelingen
Sander Geijtenbeek – Meer bezoekers, verkopen en omzet uit je webshop! (niet beschikbaar op verzoek van spreker)
Joyce en Raissa De Haas – Double Dutch
Koen Overeem – Water – een belangrijk onderdeel in jouw receptuur
Peter de Wolf – The CRAFT of compliance: aan welke regels rond alcoholmarketing moet je voldoen?
Steven van den Berg – Een duurzame brouwerij – als wij het kunnen, dan kunnen jullie het ook!
Dutch Craft Beer Conference 2021 in beeld