Dutch CRAFT Beer Conference 2021 gaat online

Op woensdag 21 april 2021 stond de de jubileumeditie van de Dutch CRAFT Beer Conference gepland. Maar helaas gooit corona roet in het eten en zal er geen fysiek congres plaatsvinden. Wel willen we met jullie stilstaan bij 5 jaar Dutch CRAFT Beer Conference en vinden we het juist in deze tijd van belang om (online) bij elkaar te komen. Achter de schermen werken we aan inspirerend programma met (inter)nationale sprekers over uiteenlopende onderwerpen. En uiteraard zorgen we ervoor dat het geen éénrichtingsverkeer wordt!

Houd de website in de gaten voor updates omtrent het programma en aanmelden. En beloofd is beloofd, de volgende fysieke editie van de Dutch CRAFT Beer Conference wordt een feestje!

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers.

De Dutch CRAFT Beer Conference wordt georganiseerd door CRAFT. CRAFT is de branchevereniging voor onafhankelijke craftbrouwers in Nederland en bestaat sinds 2003. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke bierbrouwerijen. CRAFT investeert actief in de promotie van craft bier en in haar leden. Parallel hieraan worden initiatieven genomen die moeten leiden tot verdere professionalisering en innovatie bij de achterban. De organisatie van de Dutch CRAFT Beer Conference is hier een goed voorbeeld van.

Sfeerimpressie Dutch Craft Beer Conference 2020