Dutch CRAFT Beer Conference 2020 ‘Big ambitions’

Meld je nu aan voor de Dutch CRAFT Beer Conference op 21 januari 2020 in Den Haag. Dit kan nu nog tegen het early bird-tarief. Meer informatie over de inhoud van het programma vind je op onze website.

We zijn nu een paar jaar onderweg en onze branche groeit snel. De grote vraag is alleen: weten we het grote publiek ook voor ons te winnen of blijven we een liefhebbersclub? Als we de Nederlandse bierharten écht willen veroveren, zullen we flink moeten doorpakken. Dat kunnen we doen door schaalgrootte te realiseren, maar zijn wij daar zelf toe in staat of laten we dat anderen doen? Deze vragen staan centraal tijdens de vierde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference 2020.

Groeiscenario’s

Verschillende sprekers belichten vanuit diverse kanten dit vraagstuk. Zo presenteert de Duitse onderzoeksjournalist en auteur van het boek ‘The Beer Monopoly’ Ina Verstl de toekomst van de Nederlandse craftbranche aan de hand van concrete groeiscenario’s en -strategieën van craftbrouwers in andere landen. Zij is een van de keynote-sprekers van deze dag, naast bierambassadeur Rick Kempen.

Workshops

Net zoals voorgaande jaren kunnen bezoekers dit jaar ook kleinschalige workshops volgen. Een van de workshopleiders is Jean-Paul Rutten (Gulpener Bierbrouwerij). Tijdens zijn workshop vertelt hij meer over het duurzaamste brouwhuis van Nederland. Verder gaat Peter Rouwen (mede-oprichter Brouwopleiding Nederland) met zijn workshop in op brouwerijmanagement. Meer professionaliteit heeft ook invloed op de managementtaken van de craftbrouwers. Denk hierbij aan de omgang met het personeel, cao en pensioen. Het hele programma is op de website te vinden.

Beurs

Naast het volgen van workshops en lezingen zijn er tientallen leveranciers van brouwproducten en -diensten die zich presenteren op de beurs. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers. De beurs is gedurende de gehele dag te bezoeken. Nieuwsgierig welke leveranciers deze editie aanwezig zijn? Bekijk onze sponsorpagina.

Algemene informatie

Datum: 21 januari 2020
Locatie: De Fokker Terminal in Den Haag
Kosten: € 115,- voor CRAFT-leden en € 215,- voor niet-leden die zich aanmelden voor 15 december.
Hotel: Op loopafstand is het Teleport hotel gevestigd. Deelnemers aan de CRAFT conference betalen geen €112 maar €80 door bij de reservering gebruik te maken van de code FokkerTerminal. Reserveren doe je via de website.
Aanmelden: via de website.