CRAFT Mega Collab – geannuleerd

Voor de CRAFT Mega Collab hebben verschillende brouwerijen de afgelopen tijd gewerkt aan een collabaration brew. Echter zijn veel collabs ook niet doorgegaan vanwege de coronacris. Bij deze brouwerijen lag de focus (begrijpelijk) op een heel ander terrein. Hierbij komt dat, vanwege de verplaatsing van de Week van het Nederlandse Bier, ook gezocht moest worden naar een andere datum voor de landelijke lancering.

Een landelijke lancering van de CRAFT Mega Collab is op korte termijn niet opportuun. Nog los van de vraag of in het najaar wel een gepast moment gevonden wordt, komt verder uitstel de kwaliteit van de brouwsels niet ten goede. Het bestuur heeft na veel wikken en wegen dan ook besloten dit jaar af te zien van een landelijke lancering. Erg jammer want de CRAFT Mega Collab is een goed voorbeeld van hoe we als kleine brouwerijen met elkaar samenwerken, kennisdelen en van elkaar leren.

De brouwerijkoppels die wel een een collabaration brew hebben gebrouwen worden van harte uitgenodigd hier vanuit de brouwerijen zelf aandacht aan te geven. Eventuele persberichten rondom een lancering kunnen worden gedeeld met CRAFT via info@craftbrouwers.nl. Ook op deze website zullen we hier dan aandacht aan geven.