Bockbierseizoen 2020 – Vroeg naar de Kroeg

Vandaag is de eerste maandag van oktober. Bij velen van jullie ook wel bekend als de opening van het nieuwe bockbierseizoen! Het moment om samen met je dierbaren na een herfstwandeling een mooi bockbier open te trekken bij de open haard, of met een paar vrienden de nieuwe bockbieren van dat jaar te proeven bij het café om de hoek.

Deze eerste maandag van oktober stond voor Nederlandse Brouwers ook altijd in het teken van een bockbierbijeenkomst met bierrelaties om gezamenlijk de nieuwe bockbieren te proeven in combinatie met bijpassende hapjes. Helaas kan dat dit jaar door COVID-19 niet doorgaan.

Vroeg naar de kroeg!

Om toch te gaan genieten van de mooie bockbieren van dit jaar én de horeca te steunen in deze moeilijke tijd, roepen wij jullie op om vroeg naar de kroeg te gaan en deze boodschap ook te delen. Op Facebook kan je bijvoorbeeld het kader ‘vroeg naar de kroeg’ gebruiken bij jouw Facebook profielfoto om deze boodschap te delen met je volgers. Door eerder en op andere momenten (doordeweeks) naar de kroeg te gaan, kun je jouw favoriete horecazaak en de bierbrouwers steunen in deze moeilijke tijd!

Voor nu wensen we je een heel mooi bockbierseizoen toe en hopelijk treffen we elkaar volgend jaar wederom op de eerste maandag van oktober!