Meld je aan voor DCBC 2023!

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks evenement dat zich richt op het opdoen van inspiratie en het delen van kennis onder brouwers.

De zevende editie van het congres vindt plaats op 23 maart a.s. in het 1931 Congrescentrum in Den Bosch, en heeft als thema Brewing Energy Efficient and Responsible.

We weten allemaal dat we als brouwers verantwoordelijk met grondstoffen om moeten gaan. Daarnaast zijn we verantwoordelijk voor onze werknemers.  Maar hoe doe je dat? Op dit congres helpen we je op weg.

Aanmelden voor dit jaarlijkse hoogtepunt op de bieragenda kan hier. CRAFT leden hebben gratis toegang (max. 2 personen; extra kaarten slechts €50).

De dag ervoor, op woensdag 22 maart, organiseert CRAFT een sociaal programma voor deelnemers aan het congres. Tijdens deze middag en avond genieten we van een bierproeverij en rondleiding bij Stadsbrouwerij van Kollenburg in het centrum van Den Bosch. Na een wandeling naar Bossche Brouwers sluiten we af met een diner waar bier-spijs combinaties centraal staan. Aanmelden voor dit programma kan hier.