Themabijeenkomst & Najaarsvergadering | 7 november 2019

Onze voor- en najaarsvergadering organiseren we altijd op een locatie van een van onze leden. Dit jaar vindt de najaarsvergadering plaats op donderdag 7 november 2019 bij brouwerij De Leckere in Utrecht.

Brouwerij De Leckere brouwt al sinds 1997 bier en is sinds 2003 lid van CRAFT. Onlangs verhuisden zij hun brouwerij van De Meern naar het Werkspoorkwartier in Utrecht. Hier openden ze een nieuwe en duurzame moderne brouwerij in de oude fabriek waar in het begin van de twintigste eeuw nog locomotieven werden gebouwd. Uiteindelijk heeft De Leckere hiermee haar productiecapaciteit verdubbeld.

In de buurt van de brouwerij is ook hun proeflokaal gevestigd waar de bijeenkomst plaats zal vinden.

Aanmelden
Aanmelden kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

Programma 
10.00-10.30 uur – Ontvangst met koffie en thee
10.30-12.30 uur – Themabijeenkomst
12.30-13.30 uur – Lunch
13.30-15.30 uur – Ledenvergadering
15.30-17.00 uur – Rondleiding + Afsluitende borrel

Themabijeenkomst 
Informatie volgt

Adres
Werkspoor Café De Leckere
Tractieweg 43
3534 AP Utrecht

Stukken
De vergaderstukken worden later op deze pagina beschikbaar gesteld.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanmeldformulier themabijeenkomst & najaarsvergadering | 7 november 2019

In verband met de aantallen voor catering e.d. is het van belang vooraf duidelijk te hebben aan welk onderdeel je deelneemt. Je kan dit middels het onderstaande formulier duidelijk doorgeven. NB: Kom je met meerdere personen dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!
  • Let op! De ledenvergadering is alleen toegankelijk voor reguliere leden (brouwerijen). Bij de themabijeenkomst of de afsluitende borrel zijn ook geassocieerde leden van harte welkom. Aanmelden voor alleen de afsluitende borrel is niet nodig.