Locatie, route & hotel

Fokker Terminal – Den Haag
Het decor van de Dutch CRAFT Beer Conference 2019 is de Fokker Terminal in Den Haag. Deze locatie is al een ervaring op zich. De Fokker Terminal is een karakteristiek en inspirerend industrieel gebouw. De voormalige school voor luchtvaarttechniek is in 2009 herontwikkeld tot evenementenlocatie voor de zakelijke markt. Sinds begin 2018 staat het gebouw op de haagse monumentenlijst. De locatie is door de ligging nabij de snelwegen A4 en A12 zeer goed bereikbaar en beschikt over 400 parkeerplaatsen.

M3H Architecten Fokker Terminal Renovatie Herbestemming Marc Reniers, Machiel Spaan, Koosjan van der Velden, Claudia MastrigtHet hart van het gebouw wordt gevormd door de indrukwekkende 9 meter hoge hangar van 35 meter breed en 68 meter lang. Vroeger stonden hier de vliegtuigen opgesteld waar studenten aan sleutelden. De hangar wordt overspannen door een staalconstructie met glazen lichtstraten die zorgen voor fraai daglicht. Aan de achterzijde van de hangar zijn over de gehele breedte de imposante hangardeuren gesitueerd.’Wat de Fokker Terminal werkelijk uniek maakt als congreslocatie zijn de 18 verschillende subruimtes die allemaal rondom de hangar liggen.

Route 

Adres
Fokker Terminal Binckhorstlaan 249 2516 BB Den Haag

Auto
(LET OP! IVM werkzaamheden aan de Binckhorstlaan, zet navigatie uit en volg onderstaande route:

  • Komende vanaf Amsterdam/Utrecht/Rotterdam: volg de A12 richting Den Haag Centrum
  • Hou na het Prins Clausplein rechts aan en neem de eerste afslag         (nummer 4: Voorburg Den Haag, Binckhorst)
  • Bij de verkeerslichten onderaan de afrit linksaf, vervolgens rechtdoor de Maanweg volgen
  • Einde Maanweg met de bocht mee naar rechts de Binckhorstlaan op
  • Let op de Gele borden ‘Fokker Terminal’
  • Sla linksaf bovenop de heuvel die voor het bouwterrein ligt
  • Sla na de heuvel direct rechts en daarna direct links om het terrein van de Fokker Terminal op te rijden
  • De Fokker terminal beschikt over 400 eigen parkeerplaatsen en 8 electrische laadpalen

Openbaar Vervoer 
(vanaf station Den Haag HS) Lijn 26 richting Voorburg Station. Vertrektijden van lijn 26 vindt u hier Uitstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand. De Fokker Terminal ligt aan de achterzijde van het bouwterrein.

Teleport hotel
Op loopafstand is het Teleport hotel gevestigd.  Deelnemers aan de CRAFT conference kunnen tegen korting kamers boeken door gebruik te maken van de corporate code van de locatie: FokkerTerminal via de website  https://thehague.teleporthotel.com/nl/