Jaarvergadering – 22 juni

Op 22 juni 2021 zijn de leden van CRAFT uitgenodigd om deel te nemen aan de Algemene Ledenvergadering. In deze ALV zal onder andere verantwoording worden afgelegd over het financiële beleid en het gevoerde bestuur in 2020. Ook draagt het bestuur Jos Oostendorp voor om de vacante bestuursfunctie Kennis & Innovatie binnen het bestuur in te vullen.

De Algemene ledenvergadering is een besloten bijeenkomst waar alleen leden zich voor kunnen aanmelden. Leden die zich hebben aangemeld ontvangen in aanloop naar de vergadering een instructie en een link met wachtwoord waarmee zij kunnen deelnemen aan de vergadering.

De vergadering vindt plaats op dinsdag 22 juni vanaf 16.00 uur. Aanmelden is mogelijk via het onderstaande formulier.

De agenda is binnenkort op deze pagina te vinden. De overige vergaderstukken worden gepubliceerd in het besloten ledendeel en worden in aanloop naar de jaarvergadering naar de deelnemers toegestuurd.

Deze ALV wordt online gehouden.

Op 28 september 2020 is het besluit genomen om de noodwet voor digitale ALV’s. De wet maakt het mogelijk om een volledig virtuele algemene ledenvergadering te houden, ook als de statuten dit niet faciliteren. Anticiperend hierop organiseert de CRAFT haar jaarvergadering dus ook volledig digitaal.

 

Aanmeldformulier Jaarvergadering | 22 juni 2021

Indien meerdere medewerkers van je brouwerij zich willen aanmelden, dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!