Inschrijving Week van het Bier geopend!

Inschrijving Week van het Bier geopend!
19 maart 2018 CRAFT

Het is weer zover: de Week van het Bier met de Nederlandse Brouwerijdagen als afsluiting! Op 1, 2 en 3 juni openen deelnemende brouwerijen hun deuren voor het publiek om te laten zien hoeveel brouwerijen Nederland rijk is en welke heerlijke bieren er gebrouwen worden. Een unieke kans om ook jóuw brouwerij nadrukkelijk onder de aandacht te brengen van de consument.

CRAFT nodigt je dan ook van harte uit om deel te nemen!

Meld je aan!

Wat houden de Nederlandse Brouwerijdagen in?
Tijdens dit afsluitende weekend van de nationale Week van het Bier stellen alle professionele bierbrouwers in Nederland, met of zonder eigen ketels en groot of klein, hun brouwerij één of twee dagen open voor publiek. De beste manier om de consument op grote schaal kennis te laten maken met onze Nederlandse biercultuur, die de laatste jaren, zeker op het gebied van craftbier, een grote vlucht genomen heeft.

GRATIS landelijke en regionale (pers)aandacht
Rondom de Week van het Bier is veel landelijke en regionale media-aandacht en worden diverse promotie- en publicatieactiviteiten georganiseerd, waar je als deelnemer gratis op mee kunt liften.

Meld je jouw brouwerij voor maandag 9 april aan voor de Nederlandse Brouwerijdagen, dan word je meegenomen in de krant van De Week van het Bier. Deze krant met een oplage van 90.000 exemplaren wordt landelijk verspreid. Daarnaast worden deelnemende brouwerijen vermeld op www.weekvanhetnederlandsebier.nl.

Doe je ook mee aan de afsluitende Nederlandse Brouwerijdagen?
Dan krijg je toegang tot een online toolkit, waarmee je je eigen promotie voor en tijdens de brouwerijdagen kunt regelen.

Organiseer je een leuke activiteit als deelnemende brouwer? Meld je hier aan en laat ons ook weten wat je gaat doen. Zo breng je elkaar op leuke ideeën. Uiteraard geven wij de komende maanden ook tips en suggesties voor een mogelijke invulling van jullie programma.

Tot slot ontvang je na afloop van de brouwerijdagen een vragenlijst over het aantal bezoekers en je ervaringen met de brouwerijdagen. Hoe meer deelnemers deze enquête invullen, hoe beter wij kunnen vaststellen hoe de brouwerijdagen gewaardeerd worden, wat goed gaat en wat we eventueel nog kunnen verbeteren voor volgend jaar.

Klik hier om je direct aan te melden voor de Nederlandse Brouwerijdagen!

Vragen?
Heb je nog vragen over de Nederlandse Brouwerijdagen tijdens de Week van het Bier? Kunnen wij iets voor je betekenen? Laat het ons weten!

T. 033 – 247 34 07
E. info@mos-events.nl

We maken er begin juni weer een groot succes van!