Inschrijving Dutch CRAFT Beer Conference geopend

Inschrijving Dutch CRAFT Beer Conference geopend
27 januari 2021 CRAFT


De inschrijving voor de online editie van de Dutch CRAFT Beer Conference is nu geopend!

Op woensdag 21 april a.s. vindt de eerste online editie van de Dutch CRAFT Beer Conference plaats. Dit jaar geen fysiek CRAFT congres, maar we zitten niet bij de pakken neer! Wij willen met jullie graag stilstaan bij vijf jaar Dutch CRAFT Beer Conference en vinden het juist in deze tijd van belang om (online) bij elkaar te komen.

We verzorgen een volledig dagprogramma van 9 uur ’s ochtends tot 5 uur ’s middags. Uiteraard zullen we tijdens de conferentie terugblikken op het bijzondere jaar dat achter ons ligt. Wat heeft het de CRAFT brouwers zowel in positieve als negatieve zin gebracht en welke belangrijke lessen kunnen we daaruit trekken?

Aan het definitieve programma wordt nog gewerkt, maar het ziet er veelbelovend uit. Laat je bijvoorbeeld inspireren door de dames van Double Dutch. Twee jonge meiden vertrokken naar Londen en zijn daar een tonic merk gestart. Luister naar hun verhaal om een onderscheidend product in een volle markt neer te zetten.

In de middag worden er break-out sessies aangeboden. Kies bijvoorbeeld voor een sessie over water, gist & hop of mout. Verder zijn er o.a. sessies over STIVA, duurzaam brouwen en microbiologie te volgen. Een dag bomvol interessante inhoud dus. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om op 21 april de hele dag achter de computer te zitten dan kun je de sessies achteraf terugkijken op een moment dat het wel uitkomt.

Leden kunnen zich gratis registreren en niet-leden betalen een bijdrage van 25 euro. Houd de website in de gaten voor programma updates en meer informatie