Inkoopvoordeel

Omdat we met veel leden zijn en dicht op de doelgroep staan, bieden leveranciers leden van CRAFT vaak korting aan. Hieronder vind je een overzicht van de actuele aanbiedingen. We kijken altijd naar nieuwe mogelijkheden.

Korting op testpakketten bij Eurofins 

De speciale ledenprijs voor de twee pakketten zijn als volgt:

Pakket Wettelijke Eisen                  verkoopprijs € 1.490,14                 ledenprijs € 1.250,00
Pakket Aanbevelingen                    verkoopprijs € 869,17                     ledenprijs € 750,00

Op verzoek van individuele leden kunnen er ook losse testen worden afgenomen. Zij krijgen hierop een standaardkorting van 10%.

 

 

 


BierBesteld.nl

Sommige brouwers hebben al een webshop. Er zijn echter weinig brouwers die veel online omzet realiseren. Het ontbreekt aan tijd om de webshop goed in de markt te zetten. Om je hierbij te helpen is CRAFT een samenwerking aangegaan met Bierbesteld.nl. Een initiatief dat veel verder gaat dan een webshop alleen.

  • Je ontvangt een kant-en-klare professionele webshop voor gebruik op je eigen website, die ook prima naast een eventueel reeds bestaande webshop kan functioneren;
  • Je webshop wordt gepresenteerd op BierBesteld.nl, een platform waarop aangesloten Nederlandse brouwerijen worden gepromoot en bierliefhebbers eenvoudig bieren van verschillende brouwers kunnen vinden en bestellen;
  • Je webshop kan gekoppeld worden met webshops van andere leveranciers, zoals bijvoorbeeld de webshop van een collega bierbrouwer, een lokale slager, een webshop met horecaproducten of allemaal tegelijk.

BierBesteld.nl richt de webshop gratis in voor CRAFT-leden. Je hoeft hier niets voor te doen. Je kan de webshop vervolgens koppelen aan je eigen website.

Voor het succes van een webshop is promotie en het up-to-date houden van de webshop van groot belang. Ook hierin wordt je ontzorgd.


Korting op slangen bij Heproflex

Heproflex is partner van CRAFT. Binnen Heleon Group is Heproflex BV dé specialist op het gebied van adviseren en leveren van kwalitatief hoogwaardige slangen en appendages voor de voedingsmiddelenindustrie, waaronder brouwerijen. Heproflex biedt leden van CRAFT interessante kortingen aan op producten die zij aanschaffen. Informeer rechtreeks bij www.heproflex.nl naar de mogelijkheden en geef aan dat je lid bent van CRAFT (Let op! Lidmaatschap wordt gecontroleerd).

 

 

 


Lease de Beverly zuurstofmeter

Optimaliseer jouw zuurstof meting. Met het LEASE concept is het maken van keuzes eenvoudiger. Altijd op elk punt in de brouwerij een uitstekende DO meter tegen relatief lage investering. Exclusief voor leden van CRAFT biedt Hamilton de mogelijkheid de Beverly zuurstofmeter gedurende een jaarlijks opzegbare overeenkomst te leasen. Tijdens de looptijd van deze overeenkomst vallen alle vervangingskosten en of onderhoud onder deze overeenkomst. Bovendien garandeert Hamilton binnen 24 uur vervanging indien de Beverly mocht uitvallen. Download voor meer informatie over deze ledenaanbieding deze brochure of informeer rechtreeks bij Hamilton naar de mogelijkheden en geef aan dat je lid bent van CRAFT (Let op! Lidmaatschap wordt gecontroleerd).

 

 


(Beleids)documenten

CRAFT beschikt over veel relevante documenten, deze zijn gratis te downloaden in het besloten ledendeel. Voorheen konden niet-leden deze documenten tegen betaling ontvangen, deze regeling bestaat niet meer. De documenten zijn exclusief beschikbaar voor leden van CRAFT. Voor meer informatie neem je contact op met het secretariaat.
  • Hygiënecode voor de Bierbrouwerijen 2014 (gratis)
  • Basis HACCP-plan Bierbrouwerij
  • Checklist voor de opstart van een Bierbrouwerij

Synpro

Synpro is een initiatief dat is opgestart in 2013 op verzoek van een aantal beroepsverenigingen. Het doel van Synpro is om beroepsverenigingen meerwaarde te laten bieden aan hun leden. Leden wordt door Synpro collectief voordeel geboden op diensten en producten die relevant zijn voor de beroepspraktijk en ondernemers. De focus is nadrukkelijk op een juiste prijs-kwaliteitverhouding met eerlijke voorwaarden en niet puur op de prijs gericht. Iets wat goedkoop oogt, hoeft immers niet altijd goedkoop te zijn. Leden worden vervolgens ontzorgd tijdens het proces van het accepteren en eventueel activeren van een aanbod.