Hoeveel kosten kun jij besparen op jouw productieproces?

Hoeveel kosten kun jij besparen op jouw productieproces?
23 mei 2019 CRAFT

Onze geassocieerde leden zijn stuk voor stuk leveranciers die investeren in een duurzame relatie met de branche en onze leden en leden van CRAFT exclusieve voordelen bieden. Zo nu en dan stellen wij een van hen aan jullie voor. Deze keer is dit ICS Cool energy.

Hoeveel kosten kun jij besparen op jouw productieproces?

Allereerst wil ik je graag mededelen dat wij trots zijn op ons geassocieerd lidmaatschap van CRAFT Brouwers, waardoor we tevens onderdeel uitmaken van de CRAFT Preferred Suppliers.

Wij hoeven jou als brouwer niet uit te leggen dat een juiste temperatuur gedurende het gehele brouwproces van essentieel belang is. Alleen dan kun je een kwalitatief hoogwaardig eindproduct realiseren en productconsistentie garanderen. Met de (mogelijk warme) zomer in aantocht is het zaak jouw procestemperatuur onder controle te hebben.

Maar heb je naast de kwaliteit van jouw product ook wel eens stilgestaan bij de efficiëntie van het proces? Met een juiste koudwatermachine, toegespitst op jouw installatie en capaciteitsvraag, is vaak groot voordeel te halen in procesefficiëntie. Dit resulteert in een aanzienlijke besparing op de energiekosten.

In dit interview vertelt een van onze accountmanagers hoe ICS Cool Energy een helpende hand kan bieden voor allerlei brouwerijen.

In de afgelopen jaren hebben wij al vele brouwerijen van passende, kostenbesparende koelinstallaties voorzien. Uiteraard doen we dat ook graag voor jou! Tevens bieden wij exclusief voor leden van CRAFT geheel vrijblijvend advies omtrent jouw koelvraagstuk.

Wil je in contact komen met een expert? Onze specialist komt graag vrijblijvend langs.
Vul dan het contactformulier in of bel naar +31 (0) 88 258 2570.

Over ICS Cool Energy

ICS Cool Energy is specialist op het gebied van proceskoeling & procesverwarming. Wij hebben een breed aanbod koudwatermachines (chillers), variërend in capaciteit van 0,9 kW tot 2,4 MW, op voorraad staan en klaar om uitgeleverd te worden. Wij hebben mogelijkheden voor zowel verhuur als verkoop.

Met vriendelijke groet,

Joris van ICS Cool Energy