Themabijeenkomst en Najaarsvergadering

Op donderdag 11 oktober staat de najaarsvergadering van CRAFT gepland. Ledenvergaderingen organiseren we het liefst bij een van onze leden. Dit najaar is dit bij De Naeckte Brouwers, (Amsterdamseweg 22 in Amstelveen). De Naeckte Brouwers zijn sinds 2014 lid van CRAFT.

De dag starten we traditiegetrouw met een themabijeenkomst, het onderwerp wordt later op deze pagina meegedeeld. De stukken worden in aanloop naar de ledenvergadering aan de deelnemers toegestuurd.

Wie zijn de Naeckte Brouwers?

Vrienden met gedeelde interesses en ware Bourgondiërs. Michel is geïnteresseerd in alles wat met eten en drinken te maken heeft en altijd een kritische proever. “Het is een uitdaging om ieder bier zijn eigen karakter te geven, waarbij je steeds een andere balans zoekt tussen verschillende zoet en bitter tonen.” Jan Albert (Ab) gebruikt zijn creativiteit als ontwerper bij het ontwikkelen van bieren, maar ook bij aanpassingen van de brouwinstallatie. “Soms moet je ‘out of the box’ denken om tot een verrassend resultaat te komen.” Samen houden ze elkaar scherp en in balans voor het brouwen van ambachtelijke bieren van hoge kwaliteit.

Op 24 november 2017 openden zij hun eigen proeflokaal ANNA in de voormalige Annakerk aan de Amsterdamseweg 22 in Amstelveen. Hier kun je de vaste bieren en enkele exclusief voor het proeflokaal gebrouwen bieren proeven, begeleid met een eenvoudige hap. 

Programma

PROGRAMMATIJD
Ontvangst10.00 uur
Themabijeenkomst10.30 uur
Lunch12.30 uur
Algemene ledenvergadering13.30 uur
Afsluitende borrel15.30 uur

Aanmelden

Aanmeldformulier themabijeenkomst & najaarsvergadering, 11 oktober 2018

In verband met de aantallen voor catering e.d. is het van belang vooraf duidelijk te hebben aan welk onderdeel je deelneemt. Je kan dit middels het onderstaande formulier duidelijk doorgeven. NB: Kom je met meerdere personen dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!