Brewers Conference 2022

GOOD TO GREAT

Het thema van de zesde editie van de Dutch Craft Beer Conference 2022 is GOOD TO GREAT. Vrij vertaald voor onze branche: hoe transformeer je van een goede brouwerij(-huurder) naar een geweldige brouwerij(-huurder)?

Auteur Jim Collins heeft hier jarenlang onderzoek naar gedaan en schreef er een boek over. Hij benoemt een aantal factoren die noodzakelijk zijn om de status van GREAT te bereiken.

Zoals leiders die hun ambitie richten op de organisatie en niet op henzelf en die als ze vertrekken niet gemist worden, alles binnen het bedrijf kan gewoon doorgaan. En leiders die eerst de juiste mensen aannemen en dan pas samen de visie van een bedrijf gaan bepalen. Organisaties die blijven geloven in de overwinning ondanks tegenslagen. En als iets fout gaat zoek je oorzaken, geen schuldigen.

Hoe kun je met je team de beste brouwerij worden, waar ligt jullie passie en waarmee valt er geld te verdienen? Zet het vliegwiel van succes aan. Ga aan de slag, maar pas je aan als de omstandigheden veranderen. En houdt er rekening mee dat een vliegwiel langzaam op gang komt.

Tijdens deze conferentie, waar we elkaar gelukkig weer live kunnen ontmoeten, bieden we jullie wederom een grote variatie aan sprekers, onderwerpen en netwerkmogelijkheden. Maak je dag compleet met de keuzes waarvan jij denkt dat het bij kan dragen om van Good to Great te komen. 

Sociaal programma:

Nieuw dit jaar is ook het sociale programma de middag/avond vóór de conferentie. Met voldoende ruimte voor netwerken, kennis opdoen en natuurlijk een geweldig glas bier!

Tijdens deze middag en avond bezoeken we een brouwerij in Utrecht, maken we een mooie Stadswandeling langs de grachten en Middeleeuwse brouwerijen onder leiding van een gids, waarna we afsluiten met een heerlijk bier-spijs diner bij Taplokaal Gist.

Informatiemarkt

Ieder jaar kun je op de conference ook de informatiemarkt bezoeken. Toeleveranciers van diensten en producten presenteren zich op de markt, beantwoorden vragen en hebben leuke beursaanbiedingen. Kijk op de sponsorpagina welke leveranciers op de informatiemarkt vertegenwoordigd zijn.