Professionaliseer je brouwmateriaal

< CRAFT College overzicht

Matthias Impe

Op donderdag 21 april geeft Matthias Impe (Sales Engineer bij Coenco) een sessie over professionaliseer je brouwmateriaal: “Van 200 naar 2000hl per jaar”. De sessie start om 16.00 uur en zal om ongeveer 17.00 uur eindigen.

Van 200 naar 2000hl per jaar

De brouwerijsector is één van de boeiendste en meest uitdagende sectoren om als bedrijf in te groeien. Of je nu een beginnend brouwer bent of al een gevestigde waarde bent, tijdens jouw weg naar de top zullen er altijd uitdagingen zijn die je als bedrijf zal moeten aangaan. Denk maar aan kosten en tijd uitsparen. Een verhoogde kwaliteit van het product. Een zo optimaal mogelijke werkomgeving. Bij Coenco komen wij dagelijks in contact met brouwers die een antwoord proberen vinden op de vraag: hoe zetten wij nu echt de volgende stap?

Met onze over de jaren heen opgedane ervaring van zullen wij aan de hand van praktische voorbeelden het verhaal vertellen van een brouwer die van 200 naar 2000hl evolueerde. Waar liep hij tegen aan en welk technisch antwoord is daarop geboden? Matthias Impe heeft een achtergrond in mechanica en (international) business management. Hij is Sales Engineer bij Coenco sinds 2017. Naast zijn baan bij Coenco heeft hij passie voor bierbrouwen en DJ’en in zijn vrije tijd.