CRAFT College – Professionaliseer je brouwmateriaal | 21 april

Op donderdag 21 april geeft Matthias Impe (Sales Engineer bij Coenco) een sessie over professionaliseer je brouwmateriaal: “Van 200 naar 2000hl per jaar”. Het college vindt plaats in stadsbrouwerij RoodNoot in Utrecht.
De sessie start om 15.45 uur en zal om ongeveer 17.00 uur eindigen.
Inloop is vanaf 15.15.

Van 200 naar 2000hl per jaar
De brouwerij sector is één van de boeiendste en meest uitdagende sectoren om als bedrijf in te groeien.
Of je nu een beginnend brouwer bent of al een gevestigde waarde bent, tijdens jouw weg naar de top zullen er altijd uitdagingen zijn die je als bedrijf zal moeten aangaan.

Denk maar aan kosten en tijd uitsparen. Een verhoogde kwaliteit van het product. Een zo optimaal mogelijke werkomgeving.

Bij Coenco komen wij dagdagelijks in contact met brouwers die een antwoord proberen vinden op de vraag. “Hoe nemen wij nu echt de volgende stap?”.

Met onze over de jaren heen opgedane ervaring van zullen wij aan de hand van praktische voorbeelden het verhaal vertellen van een brouwer die van 200 naar 2000hl evolueerde. Waar liep hij tegen aan & welk technisch antwoord is daarop geboden?

Matthias Impe heeft een achtergrond in mechinca en (international) business management. Hij is Sales Engineer bij Coenco sinds 2017. Naast zijn baan bij Coenco heeft hij passie voor bierbrouwen en Dj’en in zijn vrije tijd.

CRAFT College
CRAFT nodigt elke maand een deskundige uit over een specifiek onderwerp. Naast een presentatie wordt ook de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Deze sessies van een uur zijn toegankelijk voor alle CRAFT leden.

Aanmeldformulier CRAFT College | 21 april 2022

Indien meerdere medewerkers van je brouwerij zich willen aanmelden, dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!