CRAFT College – Detectie van smaakbedervers in bier | 28 mei

Op vrijdag 28 mei vezorgt Joeri De Maere van Biomerieux het eerste CRAFT College! Deze sessie gaat over detectie van smaakbedervers in bier.

Smaakbedervers zijn micro-organismen die zich in uw brouwerij kunnen bevinden en deze kunnen ook uiteindelijk uw eindprodukt besmetten. Met de huidige groei van het ambachtelijke bier, is het dan ook belangrijk om op dit risico van besmetting te controleren en detecteren. Zo blijf je als brouwer meester over de kwaliteit van uw product.

Dit webinar zal een overzicht geven van de meest voorkomende smaakbedervers in bier en hoe men deze snel kan detecteren.

De presentatie wordt verzorgd door Joeri De Maere, werkzaam bij bioMérieux. De firma bioMérieux is gespecialiseerd in microbiologie sinds de tijd van Louis Pasteur.
Door zijn verleden als ingenieur in brouwerij projecten is het voor hem gemakkelijk om de link te leggen tussen labo resultaten en de mogelijke gevolgen op de brouwerij vloer.

Wij hopen alvast op jullie voltallige aanwezigheid.

Aanmelden kan alvast door het invullen van het onderstaande formulier.

CRAFT College

CRAFT nodigt elke maand een deskundige uit om een onderwerp bij de kop te pakken. Naast een presentatie wordt ook de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Deze sessies van een uur, voorlopig alleen online, zijn toegankelijk voor alle CRAFT leden.

Aanmeldformulier CRAFT College | 28 mei 2021

Indien meerdere medewerkers van je brouwerij zich willen aanmelden, dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!