Evenementen

CRAFT organiseert en is betrokken bij vele evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van evenementen die vanuit de vereniging en de commissies worden georganiseerd.

Dutch CRAFT Beer Conference 2018

Op 23 januari 2018 is het weer zover, de tweede editie van de Dutch CRAFT Beer Conference. De Rijtuigenloods in Amersfoort was ons zo goed bevallen, dat we besloten hebben ook de editie van 2018 hier te oprganiseren. De commissie Kennis&Informatie werkt achter de schermen hard aan de invulling van het programma.

Lees verder >>

Netwerkbijeenkomst ‘Kijkje in de Brouwerij’

Op woensdag 14 maart 2018 staat een netwerkbijeenkomst van CRAFT gepland. Dit voorjaar vindt deze bijeenkomst plaats in centraal Nederland, bij De Kromme Haring (Europalaan 2C, 2526 KS Utrecht). De Kromme Haring is sinds juni 2016 lid van CRAFT. De netwerkbijeenkomst start om 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur. Een rondleiding/presentatie maakt onderdeel uit van het programma.

Meld je nu aan via het secretariaat!

Voorjaarsvergadering 2018

Op woensdag 28 maart 2018 staat de voorjaarsvergadering van CRAFT gepland. Ledenvergaderingen organiseren we het liefst bij een van onze leden. Dit voorjaar is dit bij Kompaan, Saturnusstraat 55, 2516 AE in Den Haag. Kompaan is sinds 2016 lid van CRAFT. De voorjaarsvergadering start om 13.30 uur en wordt om 15.00 uur afgesloten met een netwerkborrel.

De stukken worden in aanloop naar de vergadering op het besloten ledendeel van CRAFT geplaatst. Aanmelden kan binnenkort via deze pagina. Je kunt je met meerdere medewerkers van je brouwerij aanmelden, elke brouwerij heeft echter één stem.