Dutch Craft Beer Conference

Dutch Craft Beer Conference 2019

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de derde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Fokker terminal in Den Haag. Met een keur aan (inter-)nationale sprekers,  workshops en meer dan 40 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft.

Na een officiële opening is de opzet van de conferentie dit jaar wat anders dan je in voorgaande jaren van ons gewend bent. Gedurende de dag kunnen bezoekers allerlei kleinere workshops bezoeken die parallel aan elkaar plaatsvinden in  diverse lokalen.

Workshops

Er zijn heel veel verschillende workshops die door bezoekers gevolgd kunnen worden. Van interactieve tot meer informatieve sessies. Je volgt precies die workshops die voor jou interessant zijn en gaat naar huis met direct toepasbare kennis.

Beurs (Let op! Beursvloer staat vol)

Omdat de beschikbare ruimte voor de beurs groter is dan vorig jaar, is het aantal aanwezige toeleveranciers flink gegroeid. Tientallen leveranciers van brouwproducten en –diensten presenteren zich en op de beurs, hebben interessante aanbiedingen en helpen je graag met specifieke vragen. De beurs is gedurende de gehele dag te bezoeken. Nieuwsgierig welke leveranciers deze editie aanwezig zijn? Bekijk onze sponsorpagina.

Tarieven (excl. BTW)
TarievenEarly Bird
Regulier tarief
Leden€ 105,-€ 125,-
Niet-leden€ 205,-€ 225,-
Studenten € 50,-€ 50,-
StiBON deelnemers€ 105,-€ 125,-

*Tot zondag 2 december 2018 is het early bird tarief van toepassing, daarna geldt het regulier tarief.

Over de Dutch CRAFT Beer Conference

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers.

De Dutch CRAFT Beer Conference wordt georganiseerd door CRAFT. CRAFT is de branchevereniging voor onafhankelijke craftbrouwers in Nederland en bestaat sinds 2003. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke bierbrouwerijen. CRAFT investeert actief in de promotie van craft bier en in haar leden. Parallel hieraan worden initiatieven genomen die moeten leiden tot verdere professionalisering en innovatie bij de achterban. De organisatie van de Dutch CRAFT Beer Conference is hier een goed voorbeeld van.