Brewers Conference

Jubileumeditie 2017-2021

Op woensdag 21 april 2021 organiseert CRAFT, de jubileumeditie van de Dutch CRAFT Beer Conference. Vanwege de coronacrisis is dit enkele maanden later dan voorgaande jaren. De komende editie wordt een extra bijzondere editie met wederom een programma vol met (inter-)nationale sprekers en workshops over uiteenlopende onderwerpen. Vanzelfsprekend zullen veel toeleveranciers ook weer met een stand op de beursvloer aanwezig zijn.

Aanmelden voor de jubileumeditie is al mogelijk via de button op deze pagina. In aanloop naar de conference vind je op deze pagina het programma en meer informatie.

Tarieven (excl. BTW)
TariefgroepEarly bird-tarief *Tarief
Leden€ 115€ 135
Niet-leden€ 215€ 235
StiBON deelnemers€ 115€ 135
Studenten€ 60€ 60

*Tot zondag 21 maart 2021 is het early bird tarief van toepassing, daarna geldt het regulier tarief.

Over de Dutch CRAFT Beer Conference

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers.

De Dutch CRAFT Beer Conference wordt georganiseerd door CRAFT. CRAFT is de branchevereniging voor onafhankelijke craftbrouwers in Nederland en bestaat sinds 2003. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke bierbrouwerijen. CRAFT investeert actief in de promotie van craft bier en in haar leden. Parallel hieraan worden initiatieven genomen die moeten leiden tot verdere professionalisering en innovatie bij de achterban. De organisatie van de Dutch CRAFT Beer Conference is hier een goed voorbeeld van.

Sfeerimpressie Dutch Craft Beer Conference 2020