Dutch CRAFT Beer Conference 2019

Save the date!

Op dinsdag 22 januari 2019 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de derde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Fokker terminal in Den Haag. Met een keur aan (inter-)nationale sprekers,  workshops en meer dan 40 standhouders kunnen bezoekers hun hart ophalen waar het craftbier betreft.

Na een officiële opening is de opzet van de conferentie dit jaar wat anders dan je in voorgaande jaren van ons gewend bent. gedurende de dag kunnen bezoekers allerlei kleinere workshops bezoeken die parallel aan alke plaatsvinden in  diverse lokalen. De gote plenaire sessies laten we voor deze editie dus los.

Workshops

Er zijn heel veel verschillende workshops die door bezoekers gevolgd kunnen worden. Van interactieve tot informatieve sessies. Als bezoeker ga je naar huis met direct toepasbare kennis.

Informatiemarkt

Net als vorig jaar presenteerden ook dit jaar weer tientallen toeleveranciers van brouwproducten en –diensten zich op de informatiemarkt. De informatiemarkt is gedurende de gehele dag te bezoeken was. Leveranciers hebben interessante aanbiedingen en helpen je met specifieke vragen.

Tarieven
TarievenEarly Bird
Regulier tarief
Leden€ 105,-€ 125,-
Niet-lden€ 205,-€ 225,-

*Tot zondag 2 december 2018 is het early bird tarief van toepassing, daarna geldt het regulier tarief.

Over de Dutch CRAFT Beer Conference

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers.

De Dutch CRAFT Beer Conference wordt georganiseerd door CRAFT. CRAFT is de branchevereniging voor onafhankelijke craftbrouwers in Nederland en bestaat sinds 2003. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke bierbrouwerijen. CRAFT investeert actief in de promotie van craft bier en in haar leden. Parallel hieraan worden initiatieven genomen die moeten leiden tot verdere professionalisering en innovatie bij de achterban. De organisatie van de Dutch CRAFT Beer Conference is hier een goed voorbeeld van.