Dutch Craft Beer Conference 2018

Op dinsdag 23 januari 2018 organiseert CRAFT de tweede editie van de Dutch Craft Beer Conference in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Onder leiding van een dagvoorzitter word je meegenomen door een programma vol aansprekende namen en onderwerpen. Ontwikkel je kennis over de brouwwereld in de breedste zin van het woord en kom naar het Dutch CRAFT Beer Conference 2018!

Bekijk hier een impressie van het DCBC 2017

Plenaire sessies en workshops
We hebben de beste sprekers uit binnen- en buitenland bereid gevonden om hun kennis en enthousiaste verhalen met jou te delen. Naast de plenaire sessies kun je precies die parallelsessies uitkiezen die voor jou interessant zijn. Denk bijvoorbeeld aan een workshop die ingaat kwaliteit en Techniek of grondstoffen of misschien ben je meer geïnteresseerd in de commerciële kant van ons vak? Voor iedereen zijn er interessante workshops te bezoeken.  En bezoek de informatiemarkt waar uiteenlopende leveranciers graag in contact komen met de brouwers.

Kortom, alle reden om je snel aan te melden. Dit kan binnenkort op via deze website en snelle beslisser geven we bovendien een leuk korting.