Brewers Conference 2020

Big Ambitions

Op dinsdag 21 januari 2020 organiseert CRAFT, de branchevereniging voor onafhankelijke bierbrouwers in Nederland, de vierde editie van de Dutch CRAFT Beer Conference in de Fokker terminal in Den Haag. Dagvoorzitter Ronald Giphart leidt je door een interessant programma vol met (inter-)nationale sprekers en workshops over uiteenlopende onderwerpen. Met 50 standhouders kunnen bezoekers ook op het beursplein hun hart ophalen waar het craftbier betreft.

Craft, crafty of speciaalbier? We zijn nu een paar jaar onderweg en de branch groeit snel. De grote vraag is alleen: weten we het grote publiek ook voor ons te winnen of blijven we een liefhebbersclub? Als we de Nederlandse bierharten echt willen veroveren, zullen we flink moeten doorpakken. Dat kunnen we doen door schaalgrootte te realiseren, maar zijn wij daar zelf toe in staat of laten we dat anderen doen? Met verschillende sprekers belichten we diverse kanten van dit verhaal. Eén ding staat in ieder geval voorop: de luiken gaan open!

 

 

 

 

 

 

Download programma en de plattegrond

Tarieven (excl. BTW)
TariefgroepEarly bird-tarief *Tarief
Leden€ 115€ 135
Niet-leden€ 215€ 235
StiBON deelnemers€ 115€ 135
Studenten€ 60€ 60

*Tot zondag 15 december 2019 is het early bird tarief van toepassing, daarna geldt het regulier tarief.

Over de Dutch CRAFT Beer Conference

De Dutch CRAFT Beer Conference is een jaarlijks terugkerend evenement dat zich richt op inspireren en delen van kennis. Kennisuitwisseling vindt plaats tussen brouwers onderling en tussen brouwers en leveranciers die elkaar ontmoeten op de informatiemarkt, tijdens de lunch en de afsluitende netwerkborrel. Het congres is zowel toegankelijk voor leden van CRAFT als niet-leden en Nederlandse als buitenlandse brouwers.

De Dutch CRAFT Beer Conference wordt georganiseerd door CRAFT. CRAFT is de branchevereniging voor onafhankelijke craftbrouwers in Nederland en bestaat sinds 2003. Sindsdien is de vereniging uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van onafhankelijke bierbrouwerijen. CRAFT investeert actief in de promotie van craft bier en in haar leden. Parallel hieraan worden initiatieven genomen die moeten leiden tot verdere professionalisering en innovatie bij de achterban. De organisatie van de Dutch CRAFT Beer Conference is hier een goed voorbeeld van.

Sfeerimpressie Dutch Craft Beer Conference 2020