CRAFT College: Untappd, van Mobiel naar Waarde

Op donderdag 20 oktober a.s. verzorgt Tom Maneschijn van Next Glass, het moederbedrijf van Untappd, een CRAFT College over het onderwerp: Van Graan naar Glas – Van Mobiel naar Waarde.

Tijdens deze presentatie zal Tom vertellen over het gedachtegoed achter Next Glass, wat het verdienmodel is en hoe zij samen met de bierindustrie waarde willen creëren. Eén van de vragen die hij wil beantwoorden is: hoe kan een brouwer (of aanverwant bedrijf) data gebruiken voor het prioriteren van distributiekanalen, het verhogen van de verkoop-effectiviteit en inzicht krijgen in waar de focus en tijd zou moeten liggen om uiteindelijk meer bier te verkopen.

Daarnaast geeft hij een kijkje achter de schermen van de Untappd app, die wereldwijd 10 miljoen gebruikers en 20.000 klanten heeft.

Dit College wordt gehouden bij Hert Bier in Putten en begint om 16:00. Zie de CRAFT College Agenda voor de link naar de inschrijving en de volledige agenda. CRAFT Colleges zijn alleen toegankelijk voor leden van CRAFT. Ben je een onafhankelijke brouwerij en nog geen lid? Word het nu!