CRAFT College

In de reeks CRAFT College nodigt CRAFT elke maand een deskundige uit over een specifiek onderwerp. Naast een presentatie wordt ook de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Deze sessies zijn exclusief toegankelijk voor CRAFT leden.

In een College kan het gaan over brouwtechnische onderwerpen, maar ook over bijvoorbeeld marketing, duurzaamheid, verpakking, trends, historie, wet- en regelgeving. Kortom, alles waar een professionele brouwer behoefte aan heeft.

Agenda
 • Hervulbare fles voor Craftbrouwerijen? Het kan!, 15 juni 2023 (16:30-19:30)
  Lokatie: Brouwerij Maximus De Meern
  Marco Willemars en Lodewijk Emmen vertellen tijdens dit CRAFT College over de duurzaamste stap die je als brouwer kan maken; een overstap van een eenmalige naar een meermalige fles. Maar vraagt dat geen hoge investeringen en veel rompslomp en gedoe? In deze presentatie laten zij zien hoe dit kan.
  Dit College vindt zowel op lokatie als online plaats.

 • Hoe verschillende fustoplossingen parallel gebruikt kunnen worden, 21 september 2023 (16:30-19:30)
  Lokatie: DAVO Proeflokaal Deventer Deventer
  Peter Ernsting, was tussen 2011 en 2017 Executive Vice President Group Supply Chain bij Carslberg en wil graag zijn praktische ervaring met je delen over hoe bij Carlsberg verschillende fustoplossingen parallel worden gebruikt.

  Tijdens deze presentatie vertelt hij meer over de speciaal gebouwde eenmalige plastic fusten in hun Draughtmaster-aanbod, tot de meer traditionele herbruikbare metalen vaten in combinatie met eenmalige plastic vaten om horecaklanten te bedienen.
  Dit College vindt zowel op lokatie als online plaats.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk voor CRAFT leden via het ledenportaal Mijn CRAFT. Hier zijn ook eerder opgenomen Colleges terug te kijken. Nog geen lid? Word het nu!

Zelf eens een CRAFT College verzorgen? Je bent van harte welkom. Neem contact op met CRAFT.

Openbare CRAFT Colleges

CRAFT Colleges zijn alleen voor CRAFT leden toegankelijk, maar zo nu en dan organiseert CRAFT een openbaar College. Bekijk ze hier.

Heleon Group, over het controleren van slangen
(23 februari 2023)

Constant Keinemans van Brouwtechniek, over de nieuwe HACCP
(17 maart 2022)