CRAFT College

In de reeks CRAFT College nodigt CRAFT elke maand een deskundige uit over een specifiek onderwerp. Naast een presentatie wordt ook de gelegenheid geboden tot het stellen van vragen. Deze sessies zijn exclusief toegankelijk voor CRAFT leden.

In een College kan het gaan over brouwtechnische onderwerpen, maar ook over bijvoorbeeld marketing, duurzaamheid, verpakking, trends, historie, wet- en regelgeving. Kortom, alles waar een professionele brouwer behoefte aan heeft.

Agenda
 • Met weinig middelen, een merk succesvol in de markt zetten!, 18 januari 2024 (16:30-19:00)
  Lokatie: Jopen Tap Room Haarlem
  Kom ook naar het CRAFT College om meer te horen over hoe je met weinig middelen, een merk succesvol in de markt zetten! 

  Soof Drinks bestaat zes jaar en is nog steeds in handen van de twee founders. Hoe hebben zij Soof Drinks kunnen uitbouwen tot een merk dat mee doet in de drankenwereld met veel kleinere budgetten dan de grote jongens?

  Nicole Horsmans, Co-Founder van Soof Drinks, komt enthousiast vertellen. Samen met haar compagnon, Daan, wilden zij de lekkerste siropen en frisdrank maken van 100% natuurlijk fruit, groenten & kruiden. Niets anders! Dit is behoorlijk goed gelukt; de ingrediënten passen met gemak op de voorkant van hun verpakking.

  Zonder zooi, noemen we dat. Want daar is wel genoeg van in de wereld. De belangrijkste missie? Een transparante en toekomstbestendige voedselindustrie, dus weg met onnodige ingrediënten en kleine lettertjes.
  Dit College vindt op lokatie plaats.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk voor CRAFT leden via het ledenportaal Mijn CRAFT. Hier zijn ook eerder opgenomen Colleges terug te kijken. Nog geen lid? Word het nu!

Zelf eens een CRAFT College verzorgen? Dat kan! MOS Events, het organisatiebureau achter CRAFT College, komt graag met je in contact.

Openbare CRAFT Colleges

CRAFT Colleges zijn alleen voor leden toegankelijk, maar zo nu en dan wordt er een openbaar College georganiseerd. Bekijk ze hier.

Heleon Group, over het controleren van slangen
(16 februari 2023)

Constant Keinemans van Brouwtechniek, over de nieuwe HACCP
(17 maart 2022)