CRAFT Bier&cO – DCBC 2019

CRAFT Bier&cO – DCBC 2019
17 december 2018 CRAFT

ADVERTORIAL

Wij zijn speciaalbier. Dat zijn wij al sinds 1987, of daaromtrent, toen wij als eersten een lading Belgisch abdijbier voor onze krakersvrienden naar Nederland smokkelden. Inmiddels komt het bier legaal de grens over, halen we het uit veel meer landen en laten we heel Europa ervan meegenieten.

Wij zijn speciaalbier, of dat nu uit Nederland komt of uit andere landen. Want ook met Nederlandse brouwerijen werken wij samen – veel daarvan zijn CRAFT leden. En ook van die bieren laten we heel Europa – en soms zelfs ver daarbuiten – meegenieten.

Wij zijn speciaalbier, en voor wie ons nog niet kent: wij zijn ook al jaren dé perfecte partner voor de horeca, retail, groothandel en slijterij. Waarom dan, hoe dan? Wel, dat zit zo.

  • Wij hebben bijkans onbegrensde bierkennis en meer dan 30 jaar bierervaring – en passie voor bier.
  • Binnen ons team hebben wij een Zytholoog en vele StiBON-Doemens gecertificeerde Bier Sommeliers, plus talloze StiBON niveau 1 en 2 alumni. Zeker in Nederland hebben wij daarmee de grootste hoeveelheid ‘bierkenners’ in huis.
  • Wij helpen op een objectieve manier bij het (gratis) samenstellen en optimaliseren van de bierkaart in de horeca en schapindeling bij de slijter en retailer – waarbij wij natuurlijk ook aan onze ‘eigen’ merken denken.
  • Met onze bierkunde bieden wij onze partners unieke “Bier aan tafel“-kennis om rendement en algemene bierbeleving te verhogen
  • Wij verzorgen (gratis) training van personeel, zowel in Horeca, Retail, Groothandels als voor brouwerijen

Wij zijn speciaalbier, en daarom vinden wij het belangrijk om bierinitiatieven te ondersteunen – zeker als die initiatieven erop gericht zijn om de kennis over, passie voor en kwaliteit van ‘ons’ bier te verhogen. Vandaar dat wij CRAFT een warm hart toedragen. Vandaar dat wij de leden van CRAFT een warm hart toedragen.

Wij zijn speciaalbier. Mocht je eens willen weten of, en zo ja wat, wij voor jou zouden kunnen betekenen – vraag het ons dan. Of spreek ons vandaag aan – er loopt een handjevol Bier&cO’ers op de derde editie van Dutch CRAFT Beer Conference. Wil je het later eens vragen, mail of bel ons. Je kunt ons bereiken via 020 – 480 2000, info@bierenco.nl – of loop eens binnen in ons kantoor op de Sarphatistraat, nummer 600. Vinden we leuk!

Wij zijn speciaalbier, en jij bent dat ook. Namens Bier&cO wensen wij jou een fantastisch, leerzaam, inspirerend en succesvolle Dutch CRAFT Beer Conference toe.

 

Dare to drink different!
Bier&cO
Sarphatistraat 600
1018 AV Amsterdam
+31 20 480 2000
info@bierenco.nl
www.bierenco.nl