CRAFT en H.O.P. Consulting slaan de handen ineen

CRAFT en H.O.P. Consulting slaan de handen ineen
29 maart 2018 CRAFT

CRAFT en H.O.P. Consulting slaan de handen ineen om leden van CRAFT preventief juridisch advies te geven. Het contract voor de samenwerking werd in januari getekend op de Dutch Craft Beer Conference 2018 in Amersfoort. Met het collectief Preventief juridisch Abonnement van CRAFT zijn leden verzekerd van continue toegang tot juridische ondersteuning. Binnen de grenzen van het Preventief Juridisch Abonnement beschik jij als aangesloten CRAFT-brouwerij daarmee feitelijk permanent over jouw eigen huisjurist!

Met de sterk toegenomen populariteit van craftbier, de bijbehorende groei van de totale sector én van het aantal en de omvang van de aangesloten brouwerijen, heeft CRAFT de ambitie uitgesproken om ook op juridisch gebied een professionaliseringsslag te maken. Want hoe groter de belangen worden, des te groter de noodzaak wordt om steeds professioneler te ondernemen en om de financiële en juridische risico’s zoveel mogelijk te beperken.

Serge Hopstaken van H.O.P Consulting geeft leden van CRAFT voorlichting, creëert bewustwording en zal zorgen voor preventieve advisering op de verschillende juridische terreinen waar je als brouwerij mee te maken hebt. Via het besloten ledendeel hebben leden van CRAFT toegang tot deze service.

Branchevoorwaarden

Hiernaast is op de Ledenvergadering van woensdag 28 maart besloten om samen met H.O.P. Consulting de mogelijkheid te verkennen voor het opstellen van Algemene Voorwarden vanuit de branche, standaard leveringsvoorwaarden die van toepassing zijn op overeenkomsten van leden van CRAFT. Meer hierover in de najaarsvergadering van 11 oktober 2018!