CRAFT Awards 2024 Voordracht

De voordrachten voor de CRAFT Awards zijn gesloten! Iedereen die heeft bijgedragen willen we hartelijk bedanken. We zien je graag op de Dutch Craft Beer Conference in ‘s-Hertogenbosch op 1 februari a.s. voor de uitreiking van de CRAFT Awards!

Ja, ik wil graag een kandidaat voordragen voor de CRAFT Awards 2024!

De CRAFT Awards 2024 worden uitgereikt in drie verschillende categorieën en hebben betrekking op de prestaties in het afgelopen jaar, 2023 dus.

Uit de voordrachten die in de maand november worden ingediend via onderstaand formulier, kiest het CRAFT bestuur in december per categorie een shortlist van genomineerden. Ook niet-CRAFT leden kunnen worden voorgedragen!

In januari 2024 kunnen de CRAFT leden stemmen op de genomineerden om de drie winnaars te bepalen. De uitreiking vindt plaats tijdens de Dutch Craft Beer Conference, op 1 februari 2024.

De categorieën zijn:

 • Brouwerij (onderneming)
  Welke brouwerij heeft de waarden van CRAFT – onafhankelijk, authentiek en eerlijk – het afgelopen jaar op een opmerkelijke manier uitgedragen?
 • Brouwer (persoon)
  Welke brouwer heeft het afgelopen jaar een nieuw publiek weten te bereiken, en zo de interesse voor onafhankelijk gebrouwen bier vergroot?
  Welke brouwer heeft een opmerkelijke innovatie doorgevoerd, of op een andere wijze wezenlijk bijgedragen aan het vergroten van de kennis in de branche?
  Of welke brouwer heeft iets anders bijzonders gedaan wat volgens jou waardering en erkenning verdient?
 • Bierpersoon
  Welk bierpersoon (niet per se een brouwer) heeft de biervariatie en keuzevrijheid van de consument het afgelopen jaar op een effectieve manier gestimuleerd?