Bijzondere ALV – 25 augustus

Op 25 augustus zijn de leden van CRAFT uitgenodigd om deel te nemen aan de Bijzondere Algemene Ledenvergadering. In deze ALV staat een aanpassing van het  voorstel ‘herziening van de ledenstructuur’ op de agenda. Het betreft een herziening naar aanleiding van de feedback die het bestuur in de jaarvergadering van 22 juni jl. heeft ontvangen.

De Algemene ledenvergadering is een besloten bijeenkomst waar alleen leden zich voor kunnen aanmelden. Leden die zich hebben aangemeld ontvangen in aanloop naar de vergadering een instructie en een link met wachtwoord waarmee zij kunnen deelnemen aan de vergadering.

De vergadering vindt plaats op woensdag 25 augustus vanaf 16.00 uur. Aanmelden is mogelijk via het onderstaande formulier.

De agenda wordt in aanloop naar de ALV op deze pagina gepubliceerd. De overige vergaderstukken worden in aanloop naar de jaarvergadering toegestuurd.

Deze ALV wordt online gehouden.

Op 28 september 2020 is het besluit genomen om de noodwet voor digitale ALV’s. De wet maakt het mogelijk om een volledig virtuele algemene ledenvergadering te houden, ook als de statuten dit niet faciliteren. Anticiperend hierop organiseert de CRAFT haar jaarvergadering dus ook volledig digitaal.

 

Aanmeldformulier bijzondere ALV | 25 augustus 2021

Indien meerdere medewerkers van je brouwerij zich willen aanmelden, dan dient iedereen zich afzonderlijk aan te melden!