Bierfiltratie specialisten en liefhebbers

Bierfiltratie specialisten en liefhebbers
15 augustus 2017 CRAFT

M-Filterlogo M-filter biedt moderne, proceskostenreducerende en speciaal voor hedendaagse brouwers ontworpen oplossingen aan zowel grootschalige- als microbrouwerijen.

Ontdek als lid van CRAFT tegen een gereduceerd tarief welke oplossingen M-Filter u kan bieden om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid van uw bier te beschermen en te prolongeren. Met onze oplossingen kunt u uw met liefde gebrouwen bier met een gerust hart in de markt zetten. Met behulp van microfiltratie/koude microbiële stabilisatie heeft u verhoogde controle over uw proces wat resulteert in:

  • Verlengde houdbaarheid van uw bier
  • Behoud van de verse smaak/karakteristieken van uw bier
  • Verwijdering van bederfmicro-organismen
  • Minimalisatie op de kans op over-carbonatie
  • Minimalisatie van proceswater- en bierverlies
  • Een significante reductie in uw water- en energieverbruik

Ontdek wat het implementeren van kaarsfiltratie uw brouwerij kan opleveren.

Trapfiltratie

Na een primair klaringsproces (crossflow/ centrifuge/kieselguhr filtratie) is het toepassen van trapfiltratie een efficiënte en absolute methode om uw bier te ontdoen van de laatste resten van grote eiwitten, hop, gisten e.d.

Koude stabilisatie

Het toepassen van membraanfiltratie vlak voor de afvullijn verlengt de houdbaarheid, verse smaak en unieke smaakkarakteristiek van uw bier. Koude stabiliteit zorgt ervoor dat het bier na 12 maanden nog niets heeft verloren van de unieke smaakkarakteristieken.

Kaarsfiltratie is:

  • Eenvoudig implementeerbaar
  • Eenvoudig bedien- en controleerbaar
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Het meest kostenefficiënte proces
  • Een gesloten sanitair systeem
  • Uiterst effectief & duurzaam
  • Speciaal ontworpen voor brouwerijen
  • Een gevalideerde en bewezen technologie

Meer informatie over M-Filter, klik hier.