De Koningh Coding – Labeling – Inspection

19 april 2021 CRAFT

De Koningh Coding – Labeling – Inspection

 Apparatuur & Onderdelen

Uw bier etiketteren, coderen of controleren? Dan hebben wij de juiste apparatuur en benodigdheden voor u. Van hobbybrouwer tot industriële productielijn wij hebben altijd de beste oplossing in huis.

Speciaalbieren zijn vaak echte kunstwerken. De brouwer heeft de smaak van ieder bier geperfectioneerd en uniek gemaakt. Dat is ook terug te zien in de presentatie van de bierflesjes. De lay-out van elk etiket is prachtig en trekt meteen de aandacht.

Uiteraard moet ieder bierflesje voorzien zijn van het juiste etiket met de exacte houdbaarheidsdatum en vaak ook een batchcode. Met onze machines is dit uiterst nauwkeurig en foutloos te realiseren. Bovendien zijn onze systemen eenvoudig te integreren in iedere productielijn. Print probleemloos de THT-datum op het bieretiket, de hals van de fles, onderkant van een bierblikje of zelfs op het bierdopje.

Oplossingen voor elke bierbrouwerij

  • Inkjetprinters: THT-datum en batchcode of lotnummer printen
  • Desktopprinters: Printen van (kleur)etiketten
  • Etiketteermachines: Aanbrengen van labels op bierflesjes en bierblikjes
  • Controle & inspectiesystemen: Controlewegers, metaaldetectie en X-ray
  • Etiketten: Blanco of voorbedrukte etiketten (kunststof/papier)
  • Printlint: Beste afdrukkwaliteit linten om bieretiketten te printen

Uw succes geeft ons plezier! Wij zetten dan ook alles op alles om u verder te helpen. Met onze betrouwbare producten en optimale dienstverlening maken wij iedere dag het verschil. Al ruim 50 jaar vertrouwen kleine en grote bedrijven op onze codeerapparatuur, etiketteermachines en controle & inspectiesystemen. Wij leveren de allerbeste service zonder ingewikkeld contract of kleine lettertjes! Niet omdat het moet, maar omdat wij u graag helpen.

Bekijk al onze oplossingen op www.dekoningh.nl/bier.

Contact details

Geograaf 8 Duiven Nederland6921 EW Show Phone Number ***** http://www.dekoningh.nl