Bierstijl.nl – Verpakkingsmateriaal

7 januari 2019 CRAFT

Bierstijl.nl - Verpakkingsmateriaal

 Bierverpakking

Branding en merkbeleving gaan veel verder dan alleen een logo en een mooi etiket op je bierfles of blik. Je praat over de totale klantervaring en beleving.

Je merk geeft namelijk het totale beeld en gevoel weer wat klanten hebben als ze je bier kopen en drinken.

Mensen hebben de neiging producten te kopen die ze kennen of waar ze zich goed bij voelen. Als je zichtbaar bent dan voelen klanten zich sneller aangetrokken en zullen ze sneller overgaan tot aankoop omdat het bekend en vertrouwd voelt.

Branding zorgt voor ambassadeurs. Mensen houden ervan om betrokken te zijn bij je merk en om anderen daarover te vertellen.  Mensen dragen graag brands denk

aan caps, T-shirts, jassen, noem maar op.

Vooral online zijn nog maar weinig brouwerijen echt actief bezig zich te versterken. Dat is jammer want een sterk merk levert op de lange termijn extreem veel op.

Bierstijl wil je hier graag bij helpen.

Vanuit het collectief Bierstijl.nl bieden wij een volledige webshop aan voor een instap prijs van eenmalig € 195,– en €35,– per maand met een minimale looptijd van 1 jaar.

Je kunt je eigen assortiment samenstellen en zelf je shop inrichten. De shop krijgt een eigen look & feel en een eigen URL.

Enkele voordelen: Nieuwe doelgroepen online. Het vergroten van je afzetmarkt. Online personaliseren. Meer marketing mogelijkheden. Een collectief inkoopvoordeel.

  • Je naam : Bierstijl.nl
Contact details

Bergsestraat 103 4724 CC Wouw Nederland Show Phone Number ***** http://www.bierstijl.nl