Ritzenhoff BV op het Dutch Craft Beer Conference

Ritzenhoff BV op het Dutch Craft Beer Conference
18 oktober 2016 Craft

Ritzenhoff B.V. uit Nieuwegein is een dochteronderneming van de Duitse glasproducent Ritzenhoff Cristal AG, wereld marktleider in luxe bierglazen.

Een glas is het belangrijkste marketing tool voor een bier. in onze standaard collectie vind u ruim 800 verschillende typen bierglazen. Vanaf een oplage van 30.000 stuks kan er zelfs uw eigen model ontwikkeld worden.

Rinkelend glas op een terras, scherven in of rond een zwembad, buitenevenementen en outdoor festivals dwong ons tot een alternatief voor glas; RITZENHOFF OUTDOOR. Een 100% kopie van de glazen in Tritan; een topkwaliteit herbruikbaar en onbreekbaar kunststof. De kopieën zijn 100% BPA vrij.

Voortaan wordt er ook tijdens buitenactiviteiten weer getapt met de uitstraling die uw bier verdient. RITZENHOFF OUTDOOR is keer op keer inzetbaar, duurzaam en veilig en tevens spoel- en vaatwasmachinebestendig.

Ons allernieuwste project heet ENJOYING BEER. In samenwerking met Nederlands bekendste biersommelier, Fiona de Lange, heeft RITZENHOFF een serie van drie bierglazen ontwikkeld; één glas voor blonde bieren, één glas voor alle donkere bieren en één glas voor alle sparkling bieren.

Voor witte- en rode wijn en champagne is er al tientallen jaren een herkenbaar glas in de horeca. Nu is dit ook voor bier verkrijgbaar en lost een groot bierglazenprobleem voor de horeca op. Voor veel kleine brouwers is glaswerk kostbaar dus laten zij geen glaswerk maken. Ook heeft een horecazaak onvoldoende ruimte om naast alle bieren ook nog het bijbehorende glaswerk neer te zetten. De basis voor alle ENJOYING BEER glazen is een tulpvorm voor schuim- en aroma behoud.

Met het ENJOYING BEER Blond, Dark en Sparkling bierglas kan de bierliefhebber alle bieren op de juiste wijze proeven. Het glaswerk waaruit het bier wordt gedronken is, net als bij wijn, van wezenlijk belang voor de smaakbeleving.

De ENJOYING BEER glazen zijn gemaakt van zeer helder kristalglas, hebben een mousseerpunt om de aroma’s naar boven te brengen en te zorgen voor een mooie schuimkraag en een fijne drinkrand voor ultiem drinkgenot. De inhoud is 25 cl. met plaats voor een ruime schuimkraag . Daarnaast zijn er 15cl tafel- en tasting glazen beschikbaar om een fles bier te delen.

Tezamen vormen de diverse merken binnen het assortiment van RITZENHOFF BV een zeer complete collectie die bijzonder geliefd is onder een brede doelgroep. De producten hebben de wereld van het bier een nieuwe impuls gegeven die nog altijd voortduurt. Neem een kijkje in de wereld van RITZENHOFF op www.ritzenhoff.nl en maak kennis met onze nieuwste creaties op onze stand en ontvang een leuke gift.

0 Reacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*