Partners

Onze partners

 

CRAFT, voorheen het Klein Brouwerij Collectief, bestaat sinds 2003 en is sindsdien uitgegroeid tot het grootste samenwerkingsverband van bierbrouwerijen (met en zonder eigen ketels) van Nederland. De ruim 150 leden zijn allen ondernemers die zich bezighouden met de ontwikkeling, productie en verkoop van bier naar eigen receptuur.

CRAFT promoot Nederlands bier en biedt haar leden een platform voor overleg en uitwisseling van kennis en ervaring. Het aantal bierbrouwerijen in Nederland is de afgelopen jaren explosief gestegen. De nieuwkomers op de biermarkt zijn vooral kleinere onafhankelijke brouwers die bijdragen aan nieuwe bierstijlen en veranderende biermarkt. De consumptie van pils loopt al een aantal jaar terug en tegelijkertijd is groeit de vraag van consumenten naar craft bieren. Kortom, de Nederlandse biermarkt is volop in beweging en biedt kansen.

Word partner van CRAFT! Een partnerschap met CRAFT biedt waardevolle netwerk mogelijkheden. Met een partnerschap geven wij u de mogelijkheid om uw naam te verbinden aan CRAFT en brengen wij u rechtsreeks in contact met onze leden die zich bezighouden met de ontwikkeling, productie en verkoop van bier.

Inhoud partnerpakket

Voorwaarden partnerpakket

  • De partnerpakketten kunnen op elk moment van het jaar worden afgesloten tegen een tarief van € 1.450,- per jaar;
  • Als partner committeert u zich minimaal voor een periode van een jaar aan CRAFT;
  • Het bestuur heeft het recht een aanvraag voor een partnerpakket te weigeren;
  • Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.

Meer informatie

Voor meer informatie en voor het aanmelden als partner, kunt u contact opnemen met Jan van de Vis van CRAFT via 033 247 3407 of acquisitie@mos-net.nl.

 

Onze Partners