Evenementen

CRAFT organiseert en is betrokken bij vele evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van evenementen die vanuit de vereniging en de commissies worden georganiseerd.

Ledenvergadering d.d. 12 oktober 2017

Op donderdag 12 oktober 2017 staat de najaarsvergadering van CRAFT gepland van 13.30-15.00 uur. Ledenvergaderingen organiseren we het liefst bij een van onze leden. Dit najaar is dit bij de Bosche Stadsbrouwerij – Jongens van de Wit,  Hofvijver 4, 5223 MS in Den Bosch. Jongens van de Wit is zowel met de trein als auto goed bereikbaar. De stukken worden t.z.t. op CRAFTweb geplaatst.

Aanmelden
Leden die zich alvast willen aanmelden kunnen dit aangeven bij het secretariaat via info@craftbrouwers.nl. Indien je met meerdere medewerkers van je brouwerij komt geef dit dan ook aan. brouwerijen die het CRAFT bordje nog niet hebben ontvangen krijgen deze daar uitgereikt.

Dutch CRAFT Beer Conference 2018

Op 23 januari 2018 is het weer zover, de tweede editie van de Dutch CRAFT Beer Conference. De Rijtuigenloods in Amersfoort was ons zo goed bevallen, dat we besloten hebben ook de editie van 2018 hier te oprganiseren. De commissie Kennis&Informatie werkt achter de schermen hard aan de invulling van het programma. Houd de website in de gaten voor meer informatie. Binnenkort kun je je hier ook aanmelden.