Evenementen

CRAFT organiseert en is betrokken bij vele evenementen. Op deze pagina vind je een overzicht van evenementen die vanuit de vereniging en de commissies worden georganiseerd.

Nederlandse Brouwerijdagen 2017

De bierbrouwers van Nederland nodigen je uit. Eén weekend in het jaar zijn hun brouwerijen massaal geopend voor het publiek. Kom langs er beleef de nieuwe Nederlandse biercultuur. Meer informatie volgt op deze pagina zodra het programma bekend is

Ledenvergadering d.d. 15 maart 2017

Op woensdag 15 maart 2017 vindt de voorjaarsvergadering van CRAFT plaats bij Oedipus Brewing in Amsterdam. Dit jaar willen we deze dag combineren met een themabijeenkomst die voorafgaand aan de ledenvergadering plaatsvindt. De themabijeenkomst start om 10.00 uur en de ledenvergadering start om 12.30 uur met een lunch waarna aansluitend de vergadering plaatsvindt. Deelname voor leden van CRAFT is gratis.

Verrassing
De voorjaarsvergadering op 15 maart is de eerste vergadering die we organiseren onder onze nieuwe naam. Daarom hebben we voor alle aanwezige brouwerijen een toepasselijke verrassing klaarliggen.

Aanmelden
Leden die zich alvast willen aanmelden kunnen dit aangeven bij het secretariaat via info@craftbrouwers.nl. Indien je met meerdere medewerkers van je brouwerij komt geef dit dan ook aan.